Στοχοποιούσε κόσμο μέσω Facebook - Απειλούσε ακόμα και με ένοπλες επιθέσεις

Συναγερμός σήμανε στην Πάτρα μετά την αποκάλυψη απειλών μέσω του Facebook. Ο φερόμενος ως δράστης απειλούσε συγκεκριμένα άτομα μέσω αναρτήσεων στο προφίλ που διατηρούσε στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος δεν αρκείτο μόνο στις ήπιες οχλήσεις. Οι απειλές του έφθαναν μέχρι και σε ενέργειες ένοπλης επίθεσης. Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν πως για την σοβαρή αυτή υπόθεση διενήργησε έρευνα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αστυνομικοί της υπηρεσίας εντόπισαν τα ίχνη του φερόμενου ως δράση και σχημάτισαν δικογραφία, η οποία και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Στη συνέχεια ο άνδρας εντοπίστηκε στην Πάτρα, βάσει των στοιχείων που είχαν συγκεντρωθεί και ύστερα από αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες έχει παραδεχθεί ότι αυτός ήταν ο ιδιοκτήτης του προφίλ και ο συντάκτης των συγκεκριμένων αναρτήσεων που στοχοποιούσαν άτομα τα οποία απειλούνταν για την σωματική τους ακεραιότητα, ακόμα και με ένοπλη επίθεση σε βάρος τους, άγνωστο για ποιούς λόγους

 

tempo24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα