Δολοφονία Μακρή: Η κλήση που καίει τον έναν κατηγορούμενο

Δολοφονία Μακρή: Η κλήση που καίει τον έναν κατηγορούμενο

Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα. Το μεσημέρι της Παρασκευής κατέθεσε φίλος του θύματος, ο οποίος βρισκόταν μαζί με το θύμα πριν το μαφιόζικο χτύπημα.

Όπως υποστήριξε κατά την κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες του Κωνσταντίνου Γεώργιζα, ο Μακρής, μόλις τέσσερις ώρες πριν από τη δολοφονία του, είδε τους δύο κατηγορουμένους να τον παρακολουθούν.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, κατέθεσε επίσης και ο διοικητής του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ ο οποίος επεσήμανε ότι αυτοκίνητα ίδιας μάρκας και ίδιου τύπου με αυτά που είχαν νοικιάσει οι κατηγορούμενοι, περνούσαν έξω από το σπίτι του θύματος, πάντα βραδινές ώρες, τις ημέρες που είχε γίνει η ενοικίαση.

Επίσης, κατέθεσε ότι η παρουσία του ενός κατηγορουμένου στην περιοχή του εγκλήματος πιστοποιείται και από κλήση που έκανε από το κινητό του τηλέφωνο, δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία.

Στη δίκη παρευρέθηκε για μια ακόμη φορά η σύζυγος του θύματος, Βικτώρια Καρύδα, η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο βίντεο και φωτογραφίες από το μοιραίο βράδυ.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα