Συναγερμός στην Ηλεία: Καταγγελία για νέα απόπειρα αρπαγής παιδιού

Συναγερμός στην Ηλεία: Καταγγελία για νέα απόπειρα αρπαγής παιδιού

Φόβο και ανησυχία προκαλεί η μαρτυρία του δημοτικού συμβούλου, προέδρου του ΝΑΟΚ και του ελαιουργικού συνεταιρισμού της Κάτω Παναγιάς του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Αντώνη Σοφιανού.

Σύμφωνα με τον κ. Σοφιανό, την Τετάρτη 15 Ιουλίου, νωρίς το μεσημέρι, ένα λευκό αυτοκίνητο τύπου βαν, χωρίς πινακίδες, εθεάθη στη γειτονιά του. Την ίδια ώρα ένα μικρό αγόρι έπαιζε έξω από το σπίτι του και οι επιβαίνοντες στο ύποπτο όχημα του επιτέθηκαν, με σκοπό όπως αναφέρει να το απαγάγουν.

Το μικρό αγόρι πρόλαβε να ξεφύγει, τρέχοντας και φωνάζοντας, και μπήκε γρήγορα στην αυλή του σπιτιού του.

Ο κ. Σοφιανός εφιστά την προσοχή όλων των γονιών και των παιδιών που ζουν στο χωριό, αλλά και στις γύρω περιοχές.

Υπενθυμίζεται ότι προφυλακιστέα έχουν κριθεί με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα τα δύο αδέρφια από τη Βουλγαρία, ηλικίας 19 και 23 ετών, για την υπόθεση της απόπειρας αρπαγής ενός 14χρονου μαθητή στον Πύργο, πριν από λίγες εβδομάδες.

Μάλιστα τότε, ο πατέρας του 14χρονου είχε εκφράσει την ανησυχία του ότι μπορεί κάποιος να επιχειρήσει ξανά να αρπάξει κάποιο παιδί.

«Όπως αντέδρασε ο γιος μου, να αντιδρούν όλα τα παιδάκια του κόσμου για να προστατευτούν από τέτοιους ανθρώπους», είχε δηλώσει στο ilialive.gr.

Ο πατέρας του παιδιού είχε περιγράψει τι συνέβη: «Το συμβάν έγινε λίγα μέτρα πέρα από το σπίτι μου. Την ώρα που πήγαινε ο γιος μου στα αγγλικά, σταμάτησε ένα αυτοκίνητο και κάποιος του είπε ότι μας είπε η μητέρα σου να σε πάμε σπίτι. Ο γιος μου αντιλήφθηκε ότι ήταν ψέματα γιατί μόλις είχε φύγει από το σπίτι. Του είπε να σου ανοίξω την πόρτα να μπεις μέσα και ο γιος μου απάντησε όχι θα μπω μόνος μου. Κατεβαίνει αυτός, κάτω ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και ο γιος μου επειδή είναι πάρα πολύ παρατηρητικός και έξυπνος του λέει θα μπω μόνος μου.

Πηγή: Mega.com, Patrisnews.com, Ilialive.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα