Πλήρωσαν με 3 συλλήψεις το άσμα δεν υπάρχει ιός, μόνο πάρτι, μαγκιά και αλκοόλ

Πλήρωσαν με 3 συλλήψεις το άσμα δεν υπάρχει ιός, μόνο πάρτι, μαγκιά και αλκοόλ

Ανησυχία συνεχίζουν να προκαλούν και τα μεγάλα μπιτς πάρτυ σε παραλιακές επιχειρήσεις. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση συνωστισμού, αυτή τη φορά σε μπίτς πάρτυ που έγινε στην Κάτω Αχαΐα.

Την περασμένη Κυριακή εκατοντάδες νέοι συγκεντρώθηκαν για να δουν τους δημοφιλείς ράπερ FY και Mad Clip. Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, εμφανίζονται εκατοντάδες νέοι να χορεύουν, σε επαφή ο ένας με τον άλλο και όλοι μαζί να τραγουδούν, «δεν υπάρχει ιός, μόνο πάρτι, μαγκιά και αλκοόλ», αδιαφορώντας για τον υπαρκτό κίνδυνο μετάδοσης του ιού λόγω συνωστισμού. Ούτε μάσκες, ούτε αποστάσεις, ούτε καν συστάσεις από τα μικρόφωνα για να κρατηθούν τα προσχήματα.

Το περιστατικό δεν είναι μοναδικό, αλλά μια ακόμα εκδήλωση του γενικού κλίματος χαλάρωσης που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στην χώρα μας, όσον αφορά τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης για την προστασία από τον κορωνοϊο, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων.

Το event στην παραλία της Κάτω Αχαΐας διαφημιζόταν εδώ και μέρες από την σελίδα της ίδιας της επιχείρησης στο Instagram, ενώ οι υπεύθυνοι του μπιτς μπαρ ήταν εκείνοι που ανάρτησαν βιντεοσκοπημένο υλικό στα σοσιαλ μίντια, για να διαφημίσουν προφανώς ότι το μαγαζί γέμισε ασφυκτικά και οι πελάτες τους πέρασαν καλά, ενόψει της επόμενης εκδήλωσης με ζωντανή μουσική hip hip την ερχόμενη Κυριακή.

Χθες πάντως, υπήρξε κινητοποίηση των αρχών και σύμφωνα με την εφημερίδα "Πελοπόννησος"  η αστυνομία μετέβη στο γνωστό μπιτς μπαρ όπου προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, για μη τήρηση αποστάσεων και μη χρήση μάσκας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα