Μου είπαν ότι είναι διαβητικός, δεν μου είπαν τίποτα για κορονοϊό

Μου είπαν ότι είναι διαβητικός, δεν μου είπαν τίποτα για κορονοϊό

Καίει το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας η οδηγός ταξί που μετέφερε το ζευγάρι Σέρβων στο νοσοκομείο της Λαμίας

Σε κατάσταση σοκ είναι η οδηγός του ταξί που μετέφερε το θετικό στον κορονοϊό ζευγάρι Σέρβων στο νοσοκομείο της Λαμίας και η οποία τώρα βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι της.

Η οδηγός από την Αρκίτσα είπε μιλώντας στον τ/σ MEGA, ότι το μόνο που της είχαν πει από το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, είναι ότι ένας διαβητικός τουρίστας πρέπει να πάει στο νοσοκομείο. «Με είχαν πάρει τηλέφωνο και μου είπανε, ότι θα έρθει ένα ζευγάρι Σέρβων, ο οποίος είναι διαβητικός αυτός ο κύριος. Και περίμενα ένα ζευγάρι που έχει διαβήτη, για να γίνουν εξειδικευμένες εξετάσεις. Από το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας από έναν συνάδελφο και από μία ξεναγό. Αυτοί με πήραν τηλέφωνο, αυτό είναι καταγεγραμμένο στο κινητό μου, όλα μέσα».

Όπως περιέγραψε στον σταθμό με τη σειρά της η βοηθός ξεναγού, «όταν στο Κέντρο Υγείας γιατρός άκουσε ότι είναι Σέρβος και δεν αισθάνεται καλά, κατευθείαν τους απομάκρυναν και δεν ήθελαν καν ούτε να τους εξετάσουν για τον διαβήτη, ούτε τίποτα...». Σύμφωνα με την οδηγό ταξί, όταν έφθασαν στο νοσοκομείο της Λαμίας, της είπαν «οι άνθρωποι δεν είναι διαβητικοί, είναι για κορονοϊό» και όπως είπε «και τρελαίνομαι εκείνη την ώρα».

https://www.news.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα