Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το πτώμα στα Βοτσαλάκια

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το πτώμα στα Βοτσαλάκια

Ανακοίνωση για το πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης (8/7) μεταξύ της παραλίας Βοτσαλάκια Πειραιά και νησίδας Παρασκευά εξέδωσε το Λιμενικό.

Η Λιμενική Αρχή Ζέας αναφέρει πως πρόκειται για άνδρα 70 με 80 ετών, κανονικής διάπλασης και λευκά κοντά μαλλιά.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επιβεβαιώνει πως το κεφάλι του ήταν καλυμμένο με μία πλαστική σακούλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο άνδρας, αγνώστων στοιχείων, ήταν ηλικίας περίπου 70 με 80 ετών, άρτιας και κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά λευκά μαλλιά, ύψους περίπου 1,75 μ και ήταν ενδεδυμένος με μπλε πουκάμισο, σκούρο μπλε παντελόνι, μαύρα αθλητικά παπούτσια, ενώ το κεφάλι του καλυπτόταν από πλαστική σακούλα.

Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά ''Τζάνειο'' όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Ε' Λιμενικό Τμήμα (Ζέας) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Παράλληλα το λιμενικό ενημερώνει πως το βράδυ της Τρίτης  (7/7) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή ''ΚΟΥΝΟΥΠΕΛΑΚΙ'' Μανωλάδας Ν. Ηλείας ένας 18χρονος ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ρίου Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα