Ηράκλειο: Έληξε η ομηρεία - Αιμόφυρτος απομακρύνθηκε από το σημείο ο δράστης

Έληξε η υπόθεση ομηρίας που διήρκησε περίπου μία ώρα στο Ηράκλειο, με τον αλλοδαπό που κρατούσε όμηρους εργαζόμενους εταιρείας η οποία διαχειρίζεται το πρόγραμμα Εστία για τους πρόσφυγες. 

Ο αλλοδαπός δράστης σύμφωνα με πληροφορίες, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου κράτησε τους εργαζόμενους κλεισμένους μέσα στα γραφεία της εταιρείας, ενώ αποτέλεσμα της συντονισμένης επιχείρησης που στήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά, ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις να ακινητοποιήσουν τον αλλοδαπό ο οποίος, μεταφέρεται αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το μεσημέρι όταν ο αλλοδαπός άνδρας κρατώντας ένα μαχαίρι εισέβαλε στα γραφεία της εταιρίας που βρίσκονται επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων.

Οι υπάλληλοι ενημέρωσαν τις αρχές και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και το ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος άνδρας αυτοτραυματίστηκε στα χέρια με το μαχαίρι ενώ το είχε βάλει και στο λαιμό του απειλώντας ότι θα κόψει το νήμα της ζωής του.

Ευτυχώς, οι αρχές κατάφεραν και τον ηρέμισαν με αποτέλεσμα να τον παραλάβουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και να τον μεταφέρουν στην Ψυχιατρική Κλινική του Βενιζελείου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ