Σύλληψη οδηγού που έτρεχε με 187 χιλιόμετρα

Σύλληψη οδηγού που έτρεχε με 187 χιλιόμετρα

Συνεχίστηκαν και χθες οι οργανωμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, σε όλες τις πόλεις, για πάταξη φαινομένων οχληρίας, παραβατικότητας, καθώς επίσης και της πρόληψης των οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Πέραν των καταγγελιών για διάφορα τροχαία αδικήματα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυσυχημάτων Αρχηγείου, ανέκοψαν χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, όχημα το οποίο κινείτο με ταχύτητα 187 χιλιόμετρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

 Ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας 21 ετών συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Επίσης, χθες στην επαρχία Αμμοχώστου προκλήθηκαν δύο τροχαίες συγκρούσεις (και στις 2 σύγκρουση αυτοκινήτων με μοτοποδήλατα), με ενεχόμενους οδηγούς 2 ανήλικα πρόσωπα, ηλικίας 17 και 15 ετών αντίστοιχα.

Οι οδηγοί των δύο μοτοποδηλάτων, εκτός ότι δεν είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης, δεν έφεραν ούτε προστατευτικά κράνη. Και οι δύο ανήλικοι τραυματιστήκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία.

www.philenews.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα