Συλλυπητήριο μήνυμα Λίνας Μενδώνη για τον θάνατο της Αφροδίτης Γρηγοριάδου

Η παρουσία της, όπως έχει αποτυπωθεί στην οθόνη, θα συνεχίσει να θυμίζει τη σοβαρότητα, με την οποία αντιμετώπισε την τέχνη της» σημειώνει η υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, στο συλλυπητήριο μήνυμά της για τον θάνατο της Αφροδίτης Γρηγοριάδου, της πρωταγωνίστριας με την ήρεμη και γλυκιά της φωνή στη θρυλική ραδιοφωνική σειρά «Το Σπίτι των Ανέμων με τη «μακρά πορεία με συνέπεια και ήθος, σε κάθε μορφή της υποκριτικής τέχνης, στον κινηματογράφο, στο θέατρο, στην τηλεόραση

Πριν ακόμη γίνει γνωστή στο κοινό με την ευγενική της μορφή, η Αφροδίτη Γρηγοριάδου είχε συναρπάσει ολόκληρη την Ελλάδα με την ήρεμη και γλυκιά της φωνή, ως πρωταγωνίστρια στη θρυλική ραδιοφωνική σειρά “Το Σπίτι των Ανέμων”. Ήταν το εφαλτήριο μιας μακράς πορείας με συνέπεια και ήθος, σε κάθε μορφή της υποκριτικής τέχνης, στον κινηματογράφο, στο θέατρο, στην τηλεόραση. Η Αφροδίτη Γρηγοριάδου και ο σύζυγός της, Βύρων Πάλλης, ήταν ένα από τα δημιουργικά, διακριτικά και αξιοσέβαστα ζευγάρια του ελληνικού θεάματος. Η παρουσία της, όπως έχει αποτυπωθεί στην οθόνη, θα συνεχίσει να θυμίζει τη σοβαρότητα, με την οποία αντιμετώπισε την τέχνη της.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην κόρη της, Κοραλία Καράντη και στους πολυάριθμους φίλους της» αναφέρει στη δήλωσή της η υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού.

 

ΑΠΕ ΜΠΕ 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα