Εντοπίστηκε και δεύτερος ψευτογιατρός; Τι δείχνει η έρευνα της αστυνομίας

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του «ψευτογιατρού» Ν. Κ. έφερε στο φως δεκάδες καταγγελίες σε βάρος του, όμως φαίνεται ότι αποκάλυψε και την δράση και δεύτερου γιατρού-μαϊμού, που απ' ότι φαίνεται δεν έχει σχέση με τον συλληφθέντα.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, πριν από μερικές μέρες στην ΕΛ.ΑΣ. έφτασε καταγγελία από πολίτη για την δράση γιατρού-μαϊμού ο οποίος εξαπάτησε συγγενή του που έπασχε από ανίατη ασθένεια.
 
Αμέσως, διαβάζοντας την καταγγελία οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κατάλαβαν ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν είναι ο Ν.Κ. αλλά πρόκειται για νέο πρόσωπο.
 
Στην ουσία πρόκειται για δεύτερο κομπογιαννίτη γιατρό που εξαπατούσε απελπισμένους ανθρώπους τάζοντάς τους ίαση σε σοβαρές ασθένειες.
 
Η καταγγελία που έγινε την περασμένη εβδομάδα αφορά σε εξαπάτηση που συνέβη προ πενταετίας στην Αθήνα.
 
Η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί για συμπεράνουν οι Αρχές αν πρόκειται μόνο για ένα θύμα ή ο δεύτερος γιατρός «μαϊμού» έχει εξαπατήσει και άλλα πρόσωπα.
 
Η Ασφάλεια, πάντως, έχει βάλει ήδη στο μικροσκόπιο το «όνομα» του συγκεκριμένου «γιατρού».
 
Ωστόσο, οι Αρχές εξακολουθούν να δίνουν προτεραιότητα στις εξαιρετικά σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του 47χρονου Νίκου Κοντοστάθη για να σχηματίσουν συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος του.
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα