Επίθεση με βιτριόλι: Έλυσε το μυστήριο ο σύντροφος της 35χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Έλυσε το μυστήριο ο σύντροφος της 35χρονης

Κατέθεσε στην Αστυνομία πριν από λίγη ώρα ο σύντροφος της 35χρονης, που έχει πρσαχθεί από το πρωί της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ και θεωρείται η βασική ύποπτη της υπόθεσης επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι και εργοδότης της 35χρονης, δεν είχε ποτέ καμία σχέση με το θύμα. Ακόμη, είπε ότι η 35χρονη θεωρούσε λανθασμένα ότι η 34χρονη Ιωάννα έμπαινε εμπόδιο στο να εξελιχθεί σοβαρά η σχέση τους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, η 35χρονη ύποπτη είχε ενοχληθεί από ένα αίτημα φιλίας που είχε κάνει ο σύντροφός της στην 34χρονη πριν από έναν χρόνο και το μένος της δεν είχε σβήσει όλο αυτό το διάστημα, καθώς είχε παθολογική ζήλια.

Η 35χρονη γνώριζε χρόνια την Ιωάννα, καθώς ήταν από την ίδια περιοχή στην Αιτωλοακαρνανία. Η γυναίκα φαίνεται να ήταν ερωτευμένη με τον εν λόγω άντρα, ο οποίος όμως δεν έβλεπε σοβαρά τη σχέση. Ο συγκεκριμένος άντρας άρχισε να μιλάει στο Facebook με την Ιωάννα γεγονός που έκανε την 35χρονη να αρχίσει να σκέφτεται πώς θα πάρει εκδίκηση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα