Φοβόταν - Συμβολαίου θανάτου η δολοφονία της 37χρονης μητέρας 3 παιδιών στη Ζάκυνθο

Φοβόταν - Συμβολαίου θανάτου η δολοφονία της 37χρονης μητέρας 3 παιδιών στη Ζάκυνθο

Μαφιόζικη εκτέλεση «συμβολαίου θανάτου» από… εισαγόμενους εκτελεστές χαρακτηρίζουν τη δολοφονία της 37χρονης οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν την υπόθεση. Ωστόσο είναι πεπεισμένοι ότι στόχος δεν ήταν η άτυχη γυναίκα, αλλά ο 53χρονος σύζυγός της.

Η γυναίκα δέχθηκε μια σφαίρα στην πλάτη που την έριξε νεκρή στο έδαφος, ενώ ο σύζυγός της δύο στον ώμο κι μία στο σαγόνι. Ωστόσο κατάφερε να φτάσει στο σπίτι φίλου του και να ζητήσει βοήθεια και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο  Νοσοκομείο της Πάτρας. 

Ο αδελφός της 37χρονης, που άφησε ορφανά τρία παιδιά, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε πως οι δράστες είχαν στόχο τον γαμπρό του και τελικά την πλήρωσε η αδελφή του, η οποία δεν έφταιγε σε τίποτα. 

Όπως είπε, η αδελφή του ήταν πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας της Ζακύνθου και ήταν πολύ αγαπητή στον κόσμο του νησιού. 

Εκείνος θα αναλάβει πλέον το βαρύ έργο της ανατροφή των τριών παιδιών της αδελφής του, δύο κοριτσιών κι ενός αγοριού. 

«Μου έδειχνε πως φοβόταν ότι θα συμβεί κάτι κακό. Δεν μου είχε πει κάτι ξεκάθαρα, αλλά το έβλεπα στα μάτια της ότι φοβόταν. Ως συνήθως την πληρώνει αυτός που δε φταίει», είπε ο αδελφός της 37χρονης. 

Σοκαρισμένοι είναι και οι κάτοικοι του νησιού που μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το θύμα. 

Όπως είπαν ήταν μια ευγενική και χαρούμενη γυναίκα, η οποία έδινε δουλειά σε πολύ κόσμος στις επιχειρήσεις της. Την περιγράφουν ως μια δίκαιη γυναίκα και πολύ καλή μητέρα.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του 53χρονου, όπως έγινε γνωστό δε διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι ψύχραιμος και νηφάλιος. 

Οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ερευνούν το παρελθόν του επιχειρηματία και ελπίζουν ότι σύντομα θα φτάσουν στους δράστες. 

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά το κίνητρο των δραστών και στο μικροσκόπιο έχει μπει υπόθεση ληστείας με λεία 550.000 ευρώ. Στη συγκεκριμένη υπόθεση ο 53χρονος δεν ήταν ανάμεσα στους κατηγορουμένους, είχε όμως εμπλοκή στην εξιχνίαση της υπόθεσης. 

Επίσης είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και άλλα ποινικά αδικήματα και είχε εκτίσει και ποινή κάθειρξης. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα