Μαφιόζικη εκτέλεση εναντίον ζευγαριού στη Ζάκυνθο. Νεκρή 37χρονη γυναίκα

Μαφιόζικη εκτέλεση εναντίον ζευγαριού στη Ζάκυνθο. Νεκρή 37χρονη γυναίκα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Πάτρας, ο 53χρονος, ο οποίος δέχθηκε βροχή από σφαίρες μαζί με τη σύζυγό του σε ενέδρα θανάτου στη Ζάκυνθο.

Άγνωστοι, οι οποίοι φέρεται να φορούσαν στολές αστυνομικών, τους σταμάτησαν στην περιοχή του Αγίου Σώστη, δήθεν για έλεγχο και τότε τους γάζωσαν με τα όπλα τους.

Η 37χρονη σύζυγός του άνδρα έπεσε νεκρή στο έδαφος, ενώ ο 53χρονος τραυματίστηκε σοβαρά.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με την αστυνομία να έχει ρίξει το βάρος τις υποθέσεις του 53χρονου που απασχόλησαν στο παρελθόν τη δικαιοσύνη.

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν πως πρόκειται για εισαγόμενους εκτελεστές συμβολαίου θανάτου σε βάρος του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση ληστείας στο παρελθόν με άλλον επιχειρηματία του νησιού, ο οποίος δεν κατηγορήθηκε ποτέ. Επίσης φέρεται να κατηγορήθηκε και για υπόθεση με γιάφκα όπλων πριν από χρόνια στην Αθήνα.

Το χρονικό της φονικής ενέδρας

Ο επιχειρηματίας επέβαινε στη μηχανή του μαζί με τη σύζυγό του, όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες δύο μαρτύρων, δύο άτομα, που φορούσαν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα και έμοιαζαν με αστυνομικούς, τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο.

Ο 53χρονος μείωσε ταχύτητα και τότε εκείνοι έβγαλαν όπλα και άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος του, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η γυναίκα του και ο ίδιος να τραυματιστεί.

Στη συνέχεια, τραυματισμένος, φέρεται να έφτασε στο σπίτι ενός φίλου του και από εκεί να κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο άνδρας είχε παντρευτεί τη σύζυγό του το 2012 και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Είχε επενδύσει σε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και υποβρύχιες καταδύσεις, ενώ η σύζυγός του ήταν γνωστή επιχειρηματίας στη Ζάκυνθο, καθώς είχε δική της ξενοδοχειακή μονάδα στον Λαγανά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα