Η δράστις με το βιτριόλι είναι σε πανικό - Τρόλεϊ και Ι.Χ παραλίγο να την πατήσουν

Η δράστις με το βιτριόλι είναι σε πανικό - Τρόλεϊ και Ι.Χ παραλίγο να την πατήσουν

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τον τρόπο που διέφυγε από το σημείο της επίθεσης στην Καλλιθέα η γυναίκα με το βιτριόλι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της δημοσιογράφου Τασούλας Παπανικολάου, κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην οδό Θησέως, έδειξαν ότι η δράστης απέφυγε τελευταία στιγμή την παράσυρση από δύο οχήματα.

Παραλίγο να τη χτυπήσουν τρόλεϊ και Ι.Χ

Οδός Θησέως, ώρα 09:29 το πρωί της μοιραίας Τετάρτης. Η δράστις μετά την επίθεση στην Ιωάννα προσπαθεί με γρήγορο βήμα να διασχίσει την οδό Θησέως. Ένα τρόλεϊ παραλίγο να την πατήσει. Το αποφεύγει τελευταία στιγμή. Κοιτά και προχωρά. Ένα  άλλο όχημα φρενάρει μπροστά της καθώς λίγο έλειψε να πέσει πάνω του. Είναι σε πανικό και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να φθάσει στο ταξί και να φύγει από το σημείο της επίθεσης. 

Προσπαθεί να μπει από την αριστερή πλευρά αλλά η πόρτα είναι κλειδωμένη. Στη συνέχεια πηγαίνει από τη δεξιά  πλευρά και επιβιβάζεται στο πίσω μέρος  του οχήματος.

Η γυναίκα οδηγός ταξί τη μεταφέρει σε γειτονιά  του Παγκρατίου. Μέσα στο ταξί δεν ανταλλάσσουν την παραμικρή κουβέντα. Είναι όμως η μοναδική μαρτυρία  που έχει καταθέσει και περιγράφει τη γυναίκα με το βιτριόλι.

Οι αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η δράστις για να θολώσει τα νερά και να μην εντοπιστεί, απέφυγε να πάει στο σημείο της επίθεσης με ταξί. Μία ώρα πριν εκτελέσει το σατανικό σχέδιο της ανεβαίνει σε λεωφορείο στην οδό Ακαδημίας. Αποβιβάζεται στη Λεωφόρο Συγγρού και μετά πηγαίνει -πιθανότατα περπατώντας- στην Καλλιθέα. Ο στόχος της είναι ένας: Πώς θα καταστρέψει την Ιωάννα. 

Η Ιωάννα μετά το δύσκολο διπλό χειρουργείο που υπεβλήθη το πρωί του Σαββάτου προσπαθεί να θυμηθεί, να αναγνωρίσει έστω και ένα χαρακτηριστικό που θα οδηγήσει στην ταυτοποίηση της γυναίκας που τρέφει απίστευτο μίσος για την ίδια. Ρωτάει συνεχώς αν έχει συλληφθεί η δράστις.

H φωνή και η σιλουέτα της δράστιδος έχει περιορίσει τον αριθμό των υπόπτων. Δύο γυναίκες που σχετίζονται με το περιβάλλον της Ιωάννας βρίσκονται πια στο κάδρο των ερευνών. Το δύσκολο κομμάτι αυτή τη στιγμή είναι η ταυτοποίηση, καθώς οι Αρχές δεν έχουν καθαρά το πρόσωπό της.