Θρίλερ με την εξαφάνιση του Έλληνα ναυαγοσώστη στο Λονδίνο. Βίντεο ντοκουμέντο

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Έλληνα ναυαγοσώστη στο Λονδίνο. Βίντεο ντοκουμέντο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 34χρονου Γιάννη Οικονομόπουλου του ναυαγοσώστη, ο οποίος αγνοείται στο Λονδίνο Βρετανοί αστυνομικοί που ερευνούν τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 34χρονου από την Πάτρα, έστειλαν στην εκπομπή Φως στο Τούνελ υλικό από κάμερα ασφαλείας που φαίνεται να τον κατέγραψε.

Συγκεκριμένα, διακρίνεται να περπατά στο πεζοδρόμιο της Ίστερν Άβενιου, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που έμενε στο Ίλφορντ του Λονδίνου. Είναι Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, ημέρα που εξαφανίστηκε και ώρα 14:11. Ο Γιάννης εμφανίζεται να περπατά φορώντας μόνο το ένα αθλητικό του παπούτσι. Το άλλο δεν βρέθηκε παρά την έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα και στη γειτονική περιοχή.

Τόσο η Αστυνομία όσο και η σύντροφός του, δηλώνουν σίγουροι ότι πρόκειται για τον ίδιο, καθώς φοράει το χαρακτηριστικό μπουφάν που έλειπε από το διαμέρισμά του. Σύμφωνα με τη Βρετανική Αστυνομία, η κατεύθυνση που πήρε είναι δυτικά και σε κοντινή απόσταση είναι το νοσοκομείο Κινγκ Τζορτζ και το προάστιο του Χέιβερινγκ.

Σίγουρη πως πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, εμφανίστηκε και η θεία του 34χρονου Μαριάννα Λαζανά που είδε το βίντεο που προέβαλε η εκπομπή. Ωστόσο, ο φίλος του Γιώργος Ραφτόπουλος, διατηρεί τις επιφυλάξεις του, καθώς η εικόνα δεν ήταν τόσο καθαρή.

Η σύντροφος του αγνοούμενου απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις που της έθεσε γραπτώς το «Τούνελ»: «Είμαι σίγουρη ότι είναι ο Γιάννης. Το ίδιο σίγουρη είναι και η Βρετανική Αστυνομία. Γνώριζα πολύ καλά όλα του τα ρούχα και παπούτσια και γι’ αυτό το λόγο ήταν πολύ εύκολο για μένα να περιγράψω στην Αστυνομία τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ιδιαίτερο μπουφάν που φοράει με το νούμερο 13 στο ένα μανίκι. Μπορώ να αναγνωρίσω, επίσης, τον τρόπο που περπατάει. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι περπατάει φορώντας μόνο το ένα παπούτσι. Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα