Οι γρίφοι, οι μάρτυρες και τα ντοκουμέντα στο θρίλερ της Καλλιθέας με το βιτριόλι

Οι γρίφοι, οι μάρτυρες και τα ντοκουμέντα στο θρίλερ της Καλλιθέας με το βιτριόλι

Οδηγός από εταιρία ραδιοταξί, δείχνει τη γυναίκα που παρέλαβε από το σημείο της επίθεσης και ανοίγει το δρόμο για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το Τούνελ πραγματοποίησε αυτοψία στο υπόγειο του κτιρίου στην οδό Θησέως, όπου έγινε η επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Η εικόνα με τις μεγάλες κηλίδες από το χυμένο θειικό οξύ, προκαλεί ανατριχίλα.

Σε ζωντανή σύνδεση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ο αστυνομικός συντάκτης του «Τούνελ», Θοδωρής Παναγιωτίδης, μετέφερε τις εξελίξεις από τις έρευνες των Αρχών.

Η δράστης της επίθεσης φαίνεται να διέφυγε από το σημείο με ραδιοταξί, το οποίο είχε καλέσει η ίδια από καρτοτηλέφωνο. Η οδηγός περιέγραψε μια γυναίκα με σκούρα ρούχα, γάντια, μάσκα και σκούφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάμερα ασφαλείας στην περιοχή, είχε καταγράψει τη συγκεκριμένη γυναίκα μια μέρα πριν την επίθεση. Έδειξαν το υλικό στην Ιωάννα που νοσηλεύεται στο Θριάσιο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ιωάννα άκουσε και την ηχογραφημένη κλήση από το ραδιοταξί με τη φωνή της μαυροντυμένης γυναίκας.

Μετά από σχετικό αίτημα των Αρχών, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία από τρεις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που απάντησαν για τα στίγματα και τις σαρώσεις στην περιοχή κατά τις κρίσιμες ώρες. Προκύπτουν χιλιάδες συνδρομητές που πρέπει να διερευνηθούν και θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για την ενδελεχή ανάλυση των δεδομένων αυτών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα