Συγκλονίζει ο σύζυγος της 27χρονης που έπεσε σε κώμα μετά τη γέννα: Δεν υπάρχουν ελπίδες

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 27χρονης που έπεσε σε κώμα μετά τη γέννα: Δεν υπάρχουν ελπίδες

Νεαρή στην Πάτρα πήγε να γεννήσει και κατέληξε εγκεφαλικά νεκρή. Η Δώρα βρίσκεται διασωληνωμένη στην εντατική εδώ και 15 μέρες. Ο σύζυγός της Τάσος μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα για τον Γολγοθά που βιώνει. Για την υπόθεση έχει διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα.

H Δώρα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στις 18 Μαΐου, όμως δεν πρόλαβε ούτε να το αγκαλιάσει, ούτε να το φιλήσει. Από την ημέρα του τοκετού το κορίτσι δεν έχει ανοίξει τα μάτια της και ο σύζυγός της ελπίζει σε ένα θαύμα, όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Είναι εγκεφαλικά νεκρή, δε ξέρουμε κάτι άλλο. Δεν υπάρχουν ελπίδες, μόνο ένα θαύμα. Είναι διασωληνωμένη από τις 18 του μήνα», λέει ο Τάσος συγκλονισμένος με την τραγωδία που συνέβη στην οικογένειά του. 

Η Δώρα και ο Τάσος είναι μαζί από το Λύκειο και περίμεναν πώς και πώς τη στιγμή που ο έρωτάς τους θα ολοκληρωνόταν με το παιδάκι τους, σχεδίαζαν τα κοινά τους βήματα, ενώ ετοίμαζαν και τον γάμο τους σε λίγους μήνες, μαζί με το μωράκι τους στο σπίτι. Όμως σε μια στιγμή όλα διαλύθηκαν.

«Τι θα πω εγώ αύριο μεθαύριο στο παιδί, η γυναίκα μου πώς πέθανε; Μας καλεί ο μαιευτήρας, μου λέει “μήπως είχε θέμα η Δώρα με την καρδιά της”. Μας είπε ότι έπαθε επεισόδιο, ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς και διασωληνώθηκε», αναφέρει ο άτυχος σύζυγος. 

Κατεπείγουσα προανακριτική για το περιστατικό

Η οικογένεια της όμορφης Δώρας ζητά να μάθει το γιατί το κορίτσι βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση, ενώ στο Βαρθολομιό Ηλείας προσεύχονται μέρα νύχτα. Ελπίζουν η κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα που διατάχθηκε σήμερα να ρίξει φως.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας, μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης υπήρξε άμεση παρέμβαση και αντίδραση από το Υπουργείο Υγείας και του Βασίλη Κικίλια, ενώ υπήρξε άμεσα και παραγγελία για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Τι συνέβη στο νοσοκομείο

Η Δώρα πήγε στο Νοσοκομείο για να κάνει προεγχειρητικό έλεγχο. Όπως καταγγέλλει ο σύζυγός της, της έκαναν μόνο το τεστ για κορωνοϊό, ενώ οι γιατροί έκριναν πως η γέννα έπρεπε να γίνει την ίδια μέρα και όχι την επομένη που είχε προγραμματιστεί, καθώς είχε συσπάσεις μήτρας.

Το κορίτσι γέννησε και λίγες ώρες μετά παρουσιάστηκαν επιπλοκές, ενώ φέρεται ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα