Θετική στον κορονοϊό νοσηλεύτρια του μαιευτικού νοσοκομείου Έλενα

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε νοσηλεύτρια του μαιευτικού νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ.

Η νοσηλεύτρια, που εργάζεται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), εμφάνισε συμπτώματα την περασμένη Παρασκευή και υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Πραγματοποιήθηκε ιχνηλάτηση και σε καραντίνα τέθηκαν 14 εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Η ΠΟΕΔΗΝ τονίζει ότι κατά τις νυχτερινές ώρες δεν γίνεται διαλογή ασθενών στην πύλη του νοσοκομείου, δηλαδή οι ασθενείς να οδηγούνται στα «επείγοντα» χωρίς θερμομέτρηση και συμπλήρωση του σχετικού ερωτηματολογίου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται συνωστισμός.

Επίσης στην ίδια ανακοίνωση αναφέρουν πως στο ίδιο νοσοκομείο υπάρχει πρόβλημα με τα κλιματιστικά που είναι παλαιάς τεχνολογίας και δεν υποβληθεί στην κατάλληλη συντήρηση, προβληματισμούς τους οποίους θα θέσουν σήμερα σε συνάντηση που θα έχουν με την αρμόδια περιφερειακή διεύθυνση υγείας.

Οσον αφορά στην πορεία της εξάπλωσης του ιού στη χώρα μόλις κατά δύο αυξήθηκαν το τελευταίο 24ωρο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα μας. Άλλοι τέσσερι άνθρωποι έφυγαν απο τη ζωή ανεβάζοντας στους 179 τους θανάτους στη χώρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα