Η μητέρα του δεν του έδωσε χρήματα για να βγει έξω και την έδειρε. Απίστευτο περιστατικό στον Βόλο

Η μητέρα του δεν του έδωσε χρήματα για να βγει έξω και την έδειρε. Απίστευτο περιστατικό στον Βόλο

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακή στον Βόλο. Μητέρα κατήγγειλε τον γιο της για ξυλοδαρμό και όπως δήλωσε στους αστυνομικούς δεν ήταν πρώτη φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr o νεαρός ζει με την μητέρα του και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Συχνά στο σπίτι σημειώνονται καβγάδες και αιτία αυτή τη φορά ήταν η άρνηση της μητέρας να του δώσει χρήματα για να βγει έξω.

Μετά την άρνηση της μητέρας ο γιος ξεκίνησε να την χτυπάει στο πρόσωπο και στο σώμα με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει κάτω και να τραυματιστεί. Η ίδια απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Βόλου και κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και στο πρόσωπο.

Η μητέρα υπέβαλλε μήνυση και άμεσα κινήθηκαν οι αστυνομικοί και προχώρησαν στη σύλληψη του γιου ο οποίος κρατείται και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για να του απαγγείλει κατηγορίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός προκαλεί επεισόδιο. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ενδεχομένως και πρόβλημα αλκοολισμού και συχνά ξεσπά με βίαιο τρόπο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα