Μάχη για τη ζωή του δίνει ο δημοσιογράφος του OPEN, Βασίλης Τσεκούρας

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο δημοσιογράφος του OPEN, Βασίλης Τσεκούρας

Βρίσκεται στην εντατική μετά από ανεύρισμα κοιλιακής αορτής.

Δύσκολες μοιάζουν οι τελευταίες ώρες για τον δημοσιογράφο του OPEN, Βασίλη Τσεκούρα, ο οποίος δίνει μια μεγάλημάχη για τη ζωή του καθώς κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί έπειτα από τον εντοπισμό ανευρύσματος κοιλιακής αορτής.

Ειδικότερα, το βράδυ της Παρασκευής, ο Βασίλης Τσεκούρας αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, το χειρουργείο πήγε καλά και ο δημοσιογράφος βρίσκεται στην εντατική με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι ένας εξαιρετικά αγαπητός συνάδελφος ο οποίος έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών, ενώ το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε δελτία ειδήσεων στο Open το Σαββατοκύριακο και έκανε και το οικονομικό ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η αιφνίδια μεταφορά του στο νοσοκομείο έχει ανησυχήσει τους συναδέλφους του οι οποίοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, περιμένουν να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους ευχόμενοι γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

www.zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα