Συγκλόνισε η Κωνσταντίνα Κούνεβα: Το βιτριόλι βρήκε το στόμα μου ανοιχτό και μπήκε μέσα

Συγκλόνισε η Κωνσταντίνα Κούνεβα: Το βιτριόλι βρήκε το στόμα μου ανοιχτό και μπήκε μέσα

Συγκλόνισε η Κωνσταντίνα Κούνεβα που μίλησε με αφορμή την επίθεση με βιτριόλι σε νεαρή κοπέλα στην Καλλιθέα, στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Πέμπτης

Ένας εφιάλτης που έλαβε χώρα περίπου 12 χρόνια πριν, όταν και άγνωστοι περιέλουσαν την Κωνσταντίνα Κούνεβα και την υποχρέωσαν να καταπιεί καυστικό υγρό.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Κούνεβα σημείωσε χαρακτηριστικά πως “την ώρα που άκουγα τα βίντεο στον αέρα, θυμήθηκα πόσο γρήγορα χάνεται η φωνή, πόσο γρήγορα χάνεται η όραση και πόσο γρήγορα έλιωσαν τα ρούχα πάνω μου και κάηκε το δέρμα μου. Στα 3, ούτε καν 5 λεπτά, ο πόνος ήταν ανυπόφορος”.

“Το βιτριόλι βρήκε το στόμα μου ανοιχτό και μπήκε μέσα. Όπως πιστεύω και με την Ιωάννα το ίδιο έχει γίνει γιατί ξαφνιάστηκε η κοπέλα όπως και εγώ. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο μπροστά μου και μόνο από τις αναθυμιάσεις που μπήκαν στα πνευμόνια και τον οισοφάγο κάηκαν οι φωνητικές χορδές, τα πνευμόνια, ο οισοφάγος και πάρα πολλά μέσα μου” συμπλήρωσε, σοκαρισμένη, η Κωνσταντίνα Κούνεβα στο Mega.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα