Μητέρα Τοπαλούδη: 'Εχω καταρρεύσει - Δεν είμαι ικανοποιημένη από την ποινή

Μητέρα  Τοπαλούδη: 'Εχω καταρρεύσει - Δεν είμαι ικανοποιημένη από την ποινή

Τραγική φιγούρα ήταν και σήμερα στο δικαστήριο, στην τελευταία πράξη της δίκης για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, η μητέρα της.

Η Κυριακή Τοπαλούδη ξέσπασε μπροστά στις κάμερες και μέσα στη συναισθηματική της φόρτιση κατάφερε να μιλήσει στις κάμερες για την ποινή που επέβαλε το δικαστήριο στους δολοφόνους της κόρης της.

"Όπως καταλαβαίνετε είμαι πολύ φορτισμένη. Έχω καταρρακωθεί ψυχολογικά, έχω καταρρεύσει. Το αποτέλεσμα της δίκης το περιμέναμε, ήταν αναμενόμενο. Δυστυχώς αυτός ο Ποινικός Κώδικας που υφίσταται αυτή τη μέγιστη ποινή προβλέπει, ισόβια που σημαίνει 25 χρόνια, και ο ομαδικός βιασμός που είναι 15 χρόνια.

Αλλά εμένα δεν με ικανοποιεί σαν μάνα της αδικοχαμένης Ελένης. Είναι αυτοί οι νόμοι που προδίδουν και προκαλούν το κοινό αίσθημα. Κάνω έκκληση στην τωρινή και προηγούμενη κυβέρνηση, στους εκπροσώπους του κοινοβουλίου, να ενσκύψουν με θάρρος, με δύναμη και να αλλάξουν εδώ και τώρα τον Ποινικό Κώδικα", ανέφερε χαρακτηριστικά η χαροκαμένη μάνα της άτυχης φοιτήτριας.

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα