Κίνηση ΤΩΡΑ: Μποτιλιάρισμα στην παραλιακή - Ο κόσμος ψήφισε θάλασσα την Κυριακή

Κίνηση ΤΩΡΑ: Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς στην παραλιακή καθώς από το πρωί της Κυριακής (10/05) παρατηρείται αυξημένη κίνηση.

Οι υψηλές θερμοκρασίες είναι σύμμαχος των Αθηναίων, οι οποίοι και σήμερα, Κυριακή, θέλοντας να εκμεταλλευτούν το ρεπό τους και τον καλό καιρό ξεχύθηκαν στις παραλίες.

Από τον Φλοίσβο έως το Καβούρι και την Αρτέμιδα έως το Πόρτο Ράφτη, οι παραλίες είναι γεμάτες με κόσμο. Μάλιστα αρκετοί είναι εκείνοι που φέτος στην παραλία έχουν μαζί τους αντί για αντηλιακά... αντισηπτικά!

Ο κόσμος απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ σε γενικές γραμμές τηρούνταν οι αποστάσεις των δύο μέτρων από παρέα σε παρέα.

Κοσμοπλημμύρα στις παραλίες το πρώτο Σάββατο άρσης των μέτρων

Η άνοδος της θερμοκρασίας και η αισθητή βελτίωση του καιρού έκανε πολλούς Αθηναίους να επιλέξουν να περάσουν την μέρα τους στην παραλία, «παίρνοντας μία ανάσα» από την καραντίνα, και να απολαύσουν τον ήλιο. Βάρκιζα, Λούτσα, Βουλιαγμένη, Καβούρι το Σάββατο (09/05) «βούλιαξαν» από κόσμο.

Οι περισσότεροι τόνισαν πως η θάλασσα είναι ακόμα κρύα, και κάποιοι περιορίστηκαν στην ηλιοθεραπεία, ωστόσο οι... τολμηροί ήταν πολλοί, ενώ δεν έλειψαν τα σπορ στην άμμο.

www.newsbomb.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα