Σε ποιον ανήκει το βαν; Ο ρόλος του καμένου αυτοκινήτου στη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

Σε ποιον ανήκει το  βαν; Ο ρόλος του καμένου αυτοκινήτου στη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

Τα ερωτήματα αυτά θέτει μεταξύ άλλων και επίσημα στις Αρχές, η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου.

Το Αστυνομικό Τμήμα της Μάνδρας αλλά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ελευσίνας, καλούνται να ερευνήσουν αυτό το σοβαρό στοιχείο που εντόπισε τηλεθεάτρια του «Τούνελ».

Ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Ρουσσόπουλος στο έγγραφό του, τονίζει μεταξύ άλλων:

«Ο ρόλος του καμένου αυτοκινήτου είναι σημαντικός για την συγκεκριμένη υπόθεση αφού φαίνεται σύμφωνα με την έρευνα, να μεταφέρθηκε με βαν το πτώμα του άτυχου Μάριου. Παρακαλούμε να προβείτε άμεσα στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες και να μας απαντήσετε εγγράφως.»

Η έρευνα της εκπομπή στο σημείο που βρέθηκε το καμένο βαν σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, έδειξε τα εξής:

Πρόκειται για ένα Volkswagen Transporter T4, το οποίο πριν καεί ήταν λευκό. Ο σειριακός αριθμός της μηχανής είναι 044103373D.

Ο δικηγόρος σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή αναφέρθηκε και στις μαρτυρίες που δέχεται μετά την ανακοίνωση για την αμοιβή των 100.000 ευρώ. Ποσό που προσφέρει η οικογένεια σε όποιον υποδείξει το σημείο ταφής του Μάριου.

«Οι μαρτυρίες είναι ιδιαίτερες και ελέγχονται γιατί σχετίζονται με την πρώτη ομάδα του εγκέφαλου για την οποία αναμένονται διώξεις. Το ποσό της αμοιβής μπορεί να αυξηθεί αρκεί να βρεθεί με τη μαρτυρία ότι απέμεινε από τον άτυχο νέο», τόνισε ο κ. Ρουσσόπουλος.

 

anikolouli

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα