Φονικό στα Ανώγεια: Προφυλακιστέος ο 29χρονος μετά την απολογία του

Φονικό στα Ανώγεια: Προφυλακιστέος ο 29χρονος μετά την απολογία του

Προφυλακιστέος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο 29χρονος που κατηγορείται για το φονικό που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο Περαχώρι Ανωγείων, όπου έπεσαν νεκροί, ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης και ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης.

Η απολογία του 29χρονου ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα δικαστήρια του Ρεθύμνου όπου οδηγήθηκε υπό άκρα μυστικότητα.

Ο 29χρονος που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του 30χρονου Γιώργου αλλά και τον τραυματισμό του 30χρονου Μανώλη Νταγιαντά, οδηγήθηκε στα δικαστήρια Ρεθύμνου, μέσω μιας πόρτας που δε χρησιμοποιείται για να μη γίνει αντιληπτή η μεταφορά του εκεί.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, στο σημείο συγκεντρώθηκαν από το πρωί αρκετά μέλη της οικογένειας Καλομοίρη, ενώ υπάρχει ισχυρή δύναμη της αστυνομίας υπό τον φόβο επεισοδίων.

Όπως ήδη έχει πει στην ομολογία του, ο 29χρονος "άδειασε" το πιστόλι του πάνω στον Γιώργο Ξυλούρη μετά που είδε νεκρό τον πατέρα του.

Τραγικές φιγούρες η μάνα και τα αδέρφια του 29χρονου

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του 29χρονου και σύζυγος του Λευτέρη Καλομοίρη αλλά και τα αδέρφια του 29χρονου. Αμίλητοι και καθισμένοι στα παγκάκια τόσο η μητέρα όσο και ο αδερφός του 29χρονου περίμεναν να φτάσει στα δικαστήρια ο κατηγορούμενος.

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως μέσα σε μία στιγμή έχασαν τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη ενώ την ίδια ώρα ο 29χρονος γιος και αδερφός αναμένεται να προφυλακιστεί.

Δικηγόρος Καλομοίρη: "Έπλυναν" τη σκηνή του εγκλήματος – "Μαγειρεμένο" το όπλο

Σάλος εν τω μεταξύ, έχει προκληθεί, σύμφωνα με το cretapost από τις νέες δηλώσεις του δικηγόρου του 29χρονου, Διονύση Βέρρα ως προς τη σκηνή του εγκλήματος αλλά και το όπλο που παρέδωσε η οικογένεια Ξυλούρη.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο opentv ανέφερε πως ενώ ο κατηγορούμενος παρέδωσε το όπλο με την εμφάνισή του στην αστυνομία, η άλλη πλευρά το παρέδωσε έπειτα από δύο 24ωρα και τόνισε πως "Εγώ πιστεύω ότι αυτό το όπλο δεν είναι το πραγματικό όπλο. Είναι "μαγειρεμένη" παράδοση ενός άλλου όπλου και αυτό θα το δείτε όταν έρθουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής".

Παράλληλα, τόνισε πως η σκηνή του εγκλήματος έχει "πειραχθεί" λέγοντας χαρακτηριστικά "Κάποιοι είχαν πάει και είχαν πλύνει τον τόπο του συμβάντος πριν φτάσει η αστυνομία".

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα