Ανώγεια: Ράγισε καρδιές η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη στην κηδεία

Ανώγεια:  Ράγισε καρδιές η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη στην κηδεία

Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός και στους δύο νεκρούς από την κόρη του και το κάλεσμά της στην τοπική κοινωνία όπως γράφει το cretalive.gr συγκόνισε όσους παρέστησαν στην κηδεία του Λευτέρη Καλομοίρη.

Δίδαξε πολιτισμό η κόρη του στον μικρό επικήδειο που εκφώνησε για τον πατέρα της στην εκκλησία της Παναγίας στο Περαχώρι Ανωγείων.

Ανώγεια- Ράγισε καρδιές η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη στην κηδεία: "Κλαίμε για τον πατέρα μου, κλαίμε και τον άλλο νεκρό"

Μαζί με τον πατέρα της αποχαιρέτησε και το Γιώργο Ξυλούρη λέγοντας χαρακτηριστικά: Θρηνούμε για τον πατέρα μου και κλαίμε και για τον άλλο νεκρό", καλώντας την ανωγειανή κοινωνία να παραμείνει ψύχραιμη και ενωμένη!

Παράλληλα ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αποχαιρετήσουν τον πατέρα της με μαντινάδες και χορό "γιατί αυτά του άρεσαν πάντα".

Στο τελευταίο αντίο στον 63χρονο βρέθηκε πάρα πολύς κόσμος, όπως συνέβη και στην κηδεία του 30χρονου το απόγευμα της Κυριακής, καθώς το χωριό δεν έκανε κανένα διαχωρισμό.

Το μοιρολόι των συγγενών του

Συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να τους παρηγορήσουν. Από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στο καφενείο της οικογένειας για να πουν το τελευταίο αντίο στον "Ντελικανή" Λευτέρη Καλομοίρη.

cretalive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα