Ανώγεια: Τα δύο σενάρια για το διπλό φονικό - Το δεύτερο ανατρέπει τα πάντα

Ανώγεια: Τα δύο σενάρια για το διπλό φονικό - Το δεύτερο ανατρέπει τα πάντα

Πάρα πολύ ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας στα Ανώγεια και στο σημείο όπου έγινε το διπλό φονικό που στοίχισε τη ζωή στον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη και τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη.

Σήμερα Δευτέρα, θα γίνει η κηδεία του 63χρονου και για να μην προκληθεί κάποια ένταση δεν θα χαιρετίσουν τη σωρό οι συγγενείς του στο σπίτι τους αλλά σε κατάστημα του θύματος σε άλλο σημείο.

Την ώρα που θα γίνεται η κηδεία, ο 30χρονος γιος του θύματος που παραδόθηκε χθες στην αστυνομία θα περνά την πόρτα του εισαγγελέα. Αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Το δεύτερο σενάριο για το διπλό φονικό που ανατρέπει τα πάντα

Προς δυο κατευθύνσεις κινούνται οι έρευνες για να εξακριβώσουν οι αρχές τι ακριβώς συνέβη τα κρίσιμα λεπτά του φονικού.

Το πρώτο σενάριο που εξετάζεται, είναι ότι οι δυο νεαροί, 29 και 30 χρονών, είχαν σοβαρό καβγά, τους χώρισαν αυτόπτες μάρτυρες αλλά στη συνέχεια βρέθηκαν ξανά και οι δυο οπλισμένοι ο ένας απέναντι στον άλλο. Ο 63χρονος μπήκε στη μέση και έπεσε νεκρός.

Το δεύτερο σενάριο αφορά μια εκτίμηση ότι και τα δυο θύματα έχουν πεθάνει από το ίδιο όπλο, ότι πιθανώς ο γιος του 63χρονου σκότωσε δηλαδή και τον πατέρα του χωρίς πρόθεση. Η βαλλιστική και η νεκροψία θα δώσουν απάντηση σε αυτό το ερώτημα. 

«Κακώς μιλάμε για βεντέτα, δεν υπάρχει βεντέτα στην προκειμένη περίπτωση. Υπάρχει μια εγκληματική πράξη που έχει μια τριπλέτα δυο νεκρούς και έναν κατεστραμμένο άνθρωπο. Δεν έχει αρχίσει καμία βεντέτα, δεν μπορούμε να μιλάμε για καμία βεντέτα δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί», τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Στράτος Μπαλάφας.

Πατέρας του 30χρονου: Στα χέρια του παιδιού μου δε βρέθηκε πυρίτιδα

Την δική του εκδοχή για το πώς έγινε το διπλό φονικό το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια δίνει ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του γιου του μαντιναδολόγου, δίνει την δική του εκδοχή

«Στα χέρια του παιδιού μου δε βρέθηκε πυρίτιδα» τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο 30χρονος γιος του δεν πυροβόλησε.

«Το παιδί μου είναι καθαρό, πεντακάθαρο» απάντησε ερωτηθείς εάν δράστης του θανάτου του μαντηναδολόγου είναι ο ίδιος του ο γιος.

«Δεν είχαμε ποτέ διαφορές με την οικογένεια» τονίζοντας μάλιστα ότι τα εγγόνια του πηγαίνουν για εκμάθηση χορού στις σχολές του 60χρονου.

«Στόχος μου είναι τώρα να αναθρέψω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου και το κακό που βρήκε το σπίτι μου να μην τύχει ούτε στον εχθρό μου».

Τέλος, όπως αναφέρει το cretapost, ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη επιβεβαιώνει το σενάριο ότι δεν είχαν κτηματικές διαφορές και ότι καβγάς ξεκίνησε για ένα παρκάρισμα.

Ανώγεια: Ράγισε καρδιές η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη στην κηδεία

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα