Κορονοϊός: Έτσι θα γίνονται οι γάμοι και οι βαπτίσεις το καλοκαίρι

Κορονοϊός: Έτσι θα γίνονται οι γάμοι και οι βαπτίσεις το καλοκαίρι

Αλλαγές έρχονται και στις γαμήλιες δεξιώσεις και στις βαπτίσεις, που είναι προγραμματισμένες για το καλοκαίρι λόγω του κορωνοϊού.

Στους γάμους του καλοκαιριού θα υπάρχουν πολλά αντισηπτικά και ο αριθμός των καλεσμένων θα είναι περιορισμένος. Οι γάμοι των ζευγαριών από το εξωτερικό ακυρώθηκαν, εκείνοι που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν σε νησιά άλλαξαν χρόνο και τόπο διοργάνωσης, ενώ οι γάμοι Μαΐου και Ιουνίου αναβλήθηκαν για αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

"Ξεχνάμε τους γάμους των 800 ατόμων. Θα έχουμε νέους κανόνες στους γάμους. Τα τραπέζια στη δεξίωση θα έχουν αποστάσεις, οι μόνοι που θα φιλιούνται στους γάμους είναι οι νεόνυμφοι. Τα φιλιά δεν θα δίνονται, θα υπάρχουν αντισηπτικά σε όλα τα τραπέζια, έξω από την εκκλησία θα είναι το πιο hot trend και το κομμάτι του χορού θα αλλάξει αρκετά δεν θα χορεύουμε όπως χορεύαμε", αναφέρουν διοργανωτές γαμήλιων δεξιώσεων.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι οι αποστάσεις πρέπει να τηρούνται παντού και στον μπουφέ. Οι καλεσμένοι θα παίρνουν το πιάτο τους και για να μην υπάρχει η διαδικασία της λαβίδας, θα μπορούσε να υπάρχει άτομο στο μπουφέ για να σερβίρει τον κόσμο, με γάντια και αντισηπτικό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα