Συναγερμός σε κλινική στο Περιστέρι: Επιβεβαιώθηκαν 29 κρούσματα κορονοϊού

Συναγερμός σε κλινική στο Περιστέρι: Επιβεβαιώθηκαν 29 κρούσματα κορονοϊού

Συναγερμός έχει σημάνει στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, καθώς επιβεβαιώθηκαν 29 κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ έχουν ληφθεί 101 δείγματα και από αυτά τα 29 βγήκαν θετικά. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 13 ασθενείς και 11 μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού. 

Σύμφωνα με τον Γιώργο Μόσιο, διευθυντή της Παθολογικής της Κλινικής Ταξιάρχαι ο οποίος μίλησε στο Mega, έγιναν όλες οι εξετάσεις και τον πλήρη έλεγχο έχει ο Σωτήρης Τσιόδρας καθώς μετέβη εκεί με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Στην κλινική εκτός από τον κ. Τσιόδρα βρέθηκε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και έδωσαν οδηγίες στο προσωπικό. 

Με τη σειρά του ο διοικητικός διευθυντής της κλινικής Αλέξανδρος Κοκκινάκης, είπε πως ένας ασθενής που είχε μεταβεί στην κλινική για αιμοκάθαρση, ήταν εμπύρετος και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου του έγινε τεστ και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Άμεσα ενημερώθηκε η κλινική προκειμένου να αναζητηθούν γιατροί, νοσηλευτές, ασθενείς και προσωπικό που βρέθηκαν κοντά του.

Για το ζήτημα μίλησε ο αντιδήμαρχος Περιστερίου για θέματα υγείας, Γιώργος Μπεκιάρης, στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Είμαστε σε αναστάτωση. Υπάρχουν κρούσματα στην κλινική. Επί τόπου πήγαν στο σημείο ο κ. Χαρδαλιάς και ο κύριος Τσιόδρας με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν για πάνω από δύο κρούσματα θετικά στον ιό»

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα