Ηράκλειο: Γυναίκα έβαλε φωτιά σε συσκευαστήριο

Ηράκλειο: Γυναίκα  έβαλε φωτιά σε συσκευαστήριο

Σε κόλαση φωτιάς μετέτρεψε μια Βουλγάρα ένα συσκευαστήριο στην περιοχή του Τυμπακίου στο Ηράκλειο, στο οποίο προκάλεσε εμπρησμό για λόγους που παραμένουν αδιευκρίνιστοι μέχρι στιγμής! Ο θηλυκός... «Νέρωνας» εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα και συνελήφθη.

Ήταν λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στις παλέτες που ήταν αποθηκευμένες στο προαύλιο έξω από το ανατολικό κτίριο του συσκευαστηρίου. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μοιρών με τέσσερις άνδρες, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, αφού όμως προκάλεσε ζημιές ύψους 5.000 ευρώ στο κτίριο, τις παλέτες και το δίκτυο του ΟΤΕ.

Τα στοιχεία που συνέλεξαν, έδειχναν εμπρησμό κι έτσι ενημερώθηκαν οι άνδρες του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου που ξεκίνησαν έρευνα. Κάμερες της περιοχής είχαν καταγράψει την αλλοδαπή, η οποία συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με την κατηγορία του εμπρησμού, χωρίς να εξηγήσει τι την ώθησε να προκαλέσει πυρκαγιά.

 

protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα