Λάρισα: Συγκλονίζει ο 47χρονος γιατρός, Χαρίλαος Ταμπαθάνης σε θάλαμο αρνητικής πίεσης

Λάρισα: Συγκλονίζει ο 47χρονος γιατρός, Χαρίλαος Ταμπαθάνης σε θάλαμο αρνητικής πίεσης

 Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε, το απόγευμα της Τρίτης, ο γιατρός που έχει προσβληθεί από κορονοϊό στη Λάρισα και δίνει τη μάχη του στο νοσοκομείο.  απέφυγε την τελευταία στιγμή την διασωλήνωση, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, αφού η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί με τον πυρετό να είναι πολύ υψηλός.

Ο Χαρίλαος Ταμπαθάνης προσπαθεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω, να θυμηθεί με ποιους ανθρώπους ήρθε σε επαφή και από πού μπορεί να κόλλησε, ενώ θετική βγήκε και η αρραβωνιαστικιά του.”Έδωσα το όνομά μου δημόσια για να το ξέρει ο κόσμος και να προφυλαχθεί. Δεν μπορούσα να το κρατήσω κρυφό” σημείωσε χαρακτηριστικά στο Live News mε τον Νίκο Ευαγγελάτο.

“Η γραμματέας μου έχει επικοινωνήσει με όλους τους ασθενείς μου στον Τύρναβο. Αρκετοί από αυτούς πήγαν και έκαναν το τεστ. Έχω πάρει και εγώ πολλούς από αυτούς που με επισκέφθηκαν στο ιατρείο μου στη Λάρισα” ανέφερε ο κ. Ταμπαθάνης προσθέτοντας πως “τις προηγούμενες ημέρες είχα γνωρίσει έναν άστεγο από την Πολωνία. Του έδωσα χρήματα και φαγητό. Καλό είναι να βρεθεί μήπως τον έχω κολλήσει ή με κόλλησε αυτός”.

“Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Ήρωας δεν είμαι εγώ, είναι ο Κολοκοτρώνης. Όπως επίσης οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Οργανώθηκαν όλα πολύ γρήγορα. Είμαι ενθουσιασμένος που μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κάνουν θαύματα. Να μην ξεχαστούν οι γιατροί και να μην έχουν την τύχη του Κολοκοτρώνη” συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα