Κορονοϊός: Στους 29 οι νεκροί στην Ελλάδα. 70χρονος στην Καστοριά το 29ο θύμα. Πιθανόν και 30ο θύμα

Ενας 70χρονος άνδρας που νοσηλευόταν με κορονοϊό στο νοσοκομείο της Καστοριάς είναι ο 29ος νεκρός από τον ιό στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, συγκεκριμένα ήταν νεφροπαθής. Είναι το τέταρτο θύμα του κορονοϊού στην πόλη της Καστοριάς. Περίπου 20 άνθρωποι από την περιοχή έχουν διακομισθεί από το νοσοκομείο της Καστοριάς στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Χθες, ανακοινώθηκε ότι δύο ακόμα δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας, εξαιτίας του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται πλέον σε 29 εκ των οποίων, οι 24 είναι άντρες και οι 5 γυναίκες. Η μέση ηλικία των θανόντων ήταν τα 73 έτη.

Όπως ανέφερε την Παρασκευή (27/03) ο κ. Τσιόδρας τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι 74, την Παρασκευή (27/03/2020), ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 966.

Αυτή τη στιγμή, 66 άνθρωποι νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπεία διασωλημένοι είναι οι 65 ενώ 52 ασθενείς έλαβαν εξιτήριο.

Μέχρι στιγμής, έχουν ελεγχθεί περισσότερα από 13.400 εργαστηριακά δείγματα.

Πληροφορίες για 30ο νεκρό

Ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα. Από τους 30 νεκρούς από κορονοϊό στην Ελλάδα, οι 25 είναι άντρες και οι 5 γυναίκες.

Άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό, αυξάνοντας στους 30 τους νεκρούς στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 90χρονο, ο οποίος κατέληξε τα ξημερώματα στο σπίτι του και διαπιστώθηκε μετά θάνατον ότι είχε προσβληθεί από τον covid-19.

Από τους 30 νεκρούς, οι 25 είναι άντρες και οι 5 γυναίκες.

Όπως ανέφερε την Παρασκευή (27/03) ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι 74, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 966.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα