Κορονοϊός: Ακόμη δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους - Συνολικά 25 νεκροί στην Ελλάδα

Ακόμη δύο άνθρωποι φέρεται να έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης, γεγονός που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 25.

Οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα ανέρχονται σε 25 καθώς ακόμη δύο άνθρωποι φέρεται να έχασαν τη ζωή τους από τη νόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Πληροφορίες για δύο νέα θύματα του κορονοϊού ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πρόκειται για έναν 64χρονο από τη Δαμασκηνιά που ήταν το 24ο θύμα του κορονοϊού. Ο άτυχος άνδρας παρότι αρχικά φαινόταν να ανακάμπτει από τη νόσο, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε, σήμερα. Πριν λίγο καιρό είχε πεθάνει και ο 90χρονος πατέρας.

Λίγο αργότερα, πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν ακόμη νεκρό από τη Γλυφάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων σε 25. Πρόκειται για έναν 70χρονο κάτοικο Γλυφάδας, όπως μετέδωσε το skai.gr. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, και η γυναίκα του έχει συμπτώματα του κορονοϊού.

Ο 70χρονος άνδρας φέρεται να κατέληξε στη ΜΕΘ στου Ευαγγελισμού, όπως είπε ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, στο ίδιο Μέσο.

Νεκρός από τον κορονοϊό και 46χρονος στρατιωτικός στην Ξάνθη

Νωρίτερα, σήμερα είχε γίνει γνωστό ότι κατέληξε ένας 46χρονος στρατιωτικός που νοσηλευόταν στην Αλεξανδρούπολη.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με δημοσίευμα, καταγόταν από την Ξάνθη, ενώ εκτιμάται ότι δεν είχε ιατρικό ιστορικό - παρότι ήταν υπέρβαρος.

Μάλιστα είναι ένα από τα πιο νεαρά σε ηλικία θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα μετά τον 42χρονο Γερμανό επισκέπτη καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου, ο οποίος μάλιστα δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Υπενθυμίζεται πως στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης κατέληξε ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ακόμη ένα άτομο από κορονοϊό, ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα