Φως στην εξαφάνιση του επιχειρηματία: Τα κομμάτια του μακάβριου παζλ έδωσαν ταυτότητα στον «άγνωστο»

Φως στην εξαφάνιση του επιχειρηματία: Τα κομμάτια του μακάβριου παζλ έδωσαν  ταυτότητα στον «άγνωστο»

Οργή και αγανάκτηση προκάλεσαν στους τηλεθεατές οι τραγικές εξελίξεις στην υπόθεση του επιχειρηματία από το Ίλιον που αγνοούταν δυόμιση μήνες.

Το «Τούνελ» τον βρήκε θαμμένο στα αζήτητα στο Μαρμάρι Ευβοίας. Δεν υπήρχε ένας σταυρός ούτε μια μικρή ταμπέλα που να δείχνει ότι κάτω από το επίπεδο χωμάτινο σημείο, υπήρχε άνθρωπος.

Τον Λεωνίδα Μπάτσιο 55 χρόνων, βρήκε στις 11 Φεβρουαρίου ψαράς στην παραλία Φυγιά, τρία χιλιόμετρα από το λιμάνι Μαρμαρίου Ευβοίας. Πρέπει να βρισκόταν κοντά ένα μήνα στη θάλασσα και τα ρεύματα να μετέφεραν τη σορό του από το Πόρτο Ράφτη ή τη Νέα Μάκρη.

Ο ψαράς ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Καρύστου που περισυνέλλεξε το πτώμα. Την επόμενη ημέρα μεταφέρθηκε στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη νεκροψία – νεκροτομή και μετά ξεκίνησε η μεγάλη περιπέτεια.

Κανείς δεν σκέφτηκε να ελέγξει εάν η σορός ανήκε σε αγνοούμενο άνδρα από την περιοχή της Αττικής. Το «Τούνελ» έδεσε τα κομμάτια του μακάβριου παζλ, ενημέρωσε την οικογένεια, άναψε τα φώτα στις Αρχές και ξαναέδωσε ταυτότητα στον «άγνωστο».

«ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ «ΤΟΥΝΕΛ» ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΠΟΤΕ…»

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της δυσάρεστης εξέλιξης στο θρίλερ του άτυχου επιχειρηματία, το «Τούνελ» οδήγησε τους συγγενείς του στην Κάρυστο για να βρουν τις απαντήσεις στο αλαλούμ που προκλήθηκε.

«Ευτυχώς για εμάς που έγινε η εκπομπή και η κυρία Νικολούλη μας πληροφόρησε για το πτώμα που βρέθηκε. Με την επιμονή της να ελέγξουν και να συγκρίνουν οι υπηρεσίες το DNA, δόθηκαν οι απαντήσεις, διαφορετικά δε θα τον βρίσκαμε ποτέ», είπε στο «Τούνελ» ο θείος και επί χρόνια φίλος του θύματος.

«Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε γι’ αυτό το γεγονός. Η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά θα το παλέψουμε. Ο ίδιος δε θα έβαζε ποτέ τέλος στη ζωή του, κάποιος του έκανε κακό και τον πέταξε στη θάλασσα», ανέφερε ο αδελφός του.

ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ…

«Θα μπορούσαν να βάλουν εδώ έναν ξύλινο σταυρό για να δείχνει ότι από κάτω υπάρχει κάποιος άνθρωπος», είπε ο θείος του άτυχου Μπάτσιου πάνω από τον τάφο του στα αζήτητα.

«Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής και στη συνέχεια θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Πιστεύουμε πως είναι εγκληματική ενέργεια και πετάχτηκε στη θάλασσα», συνέχισε συγκινημένος ο θείος του.

Ο ΨΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ «ΤΟΥΝΕΛ»…

Το «Τούνελ» εντόπισε και μίλησε με τον ψαρά που βρήκε το πτώμα του επιχειρηματία από το Ίλιον.

«Φαινόταν από μακριά κάτι γι’ αυτό και ειδοποιήσαμε αμέσως το Λιμεναρχείο. Τα ρεύματα και ο καιρός είναι αλλοπρόσαλλα, δεν μπορείς να τα υπολογίσεις. Μπορεί το πτώμα να ήταν εκεί δέκα, ακόμα και είκοσι ημέρες πιο πριν. Κάτι έχει γίνει από απέναντι…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια για τον άνθρωπο, αμαρτία από τον Θεό, δεν ξέρω τι άλλο να πω», κατέληξε.

Ο Λεωνίδας Μπάτσιος, βρέθηκε νεκρός σχεδόν σαράντα ημέρες μετά την εξαφάνισή του το Σάββατο 4 Ιανουαρίου από το σπίτι του στο Ίλιον.

 

anikolouli

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα