Κορονοϊός: Συναγερμός για ύποπτο κρούσμα στο Blue Star Mykonos - Σε καραντίνα στη Λήμνο

Κορονοϊός: Συναγερμός για ύποπτο κρούσμα στο Blue Star Mykonos - Σε καραντίνα στη Λήμνο

Μέλος του πληρώματος παρουσίασε πυρετό - Σε 7-8 ώρες αναμένονται τα αποτελέσματα από το δείγμα που ελήφθη - Το πλοίο είχε αποπλεύσει το βράδυ της Τετάρτης από την Καβάλα 

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες για ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στο πλοίο Blue Star Mykonos το οποίο είχε αποπλεύσει το βράδυ της Τετάρτης από Καβάλα με προορισμό μεταξύ άλλων Λήμνο και Μυτιλήνη.

Ο συναγερμός σήμανε όταν ένα μέλος του πληρώματος παρουσίασε πυρετό. Ο καπετάνιος του πλοίου ακολουθώντας τις οδηγίες της πλοιοκτήτριας εταιρείας έδωσε εντολή να αποβιβαστεί ο βοηθός καμαρώτου και για αυτό τον παρέλαβε ασθενοφόρο.

Στις 2 τα ξημερώματα το πλοίο έφτασε στο λιμάνι της Λήμνου και έκτοτε δεν έχει αποπλεύσει για τα επόμενα λιμάνια.

Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία το πλοίο θα μείνει στη Λήμνο για άλλες 7-8 ώρες όσες δηλαδή αναμένεται ότι θα απαιτηθούν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα από το εργαστήριο στο οποίο εστάλη δείγμα του βοηθού καμαρώτου.

Στο πλοίο επιβαίνουν 378 επιβάτες - ανάμεσά στους οποίους και 21 που επιβιβάστηκαν από τη Λήμνο και οι οποίοι πιθανόν να έχουν ξαναβγει - και 77 άτομα πλήρωμα.

Αν το δείγμα βγει αρνητικό το πλοίο θα συνεχίσει κανονικά το ταξίδι του ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα ακολουθήσουν νέες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.

Τι αναφέρει επιβάτης του πλοίου που είναι σε καραντίνα στη Λήμνο

protohema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα