Κορονοϊός: Επιστρέφουν οι μαθητές από το Λονδίνο - Μαζί τους και το παιδί της 40χρονης , τρίτο κρούσμα

Κορονοϊός: Επιστρέφουν οι μαθητές από το Λονδίνο - Μαζί τους και το παιδί της 40χρονης , τρίτο κρούσμα

Επιστρέφουν το απόγευμα από το Λονδίνο οι μαθητές του Κολεγίου Ψυχικού που βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή. Μαζί τους και το παιδί της 40χρονης που είναι το τρίτο κρούσμα του κοροναϊού και νοσηλεύται στο νοσοκομείο Αττικόν. Η κόρη της 40χρονης είχε ταξιδέψει μαζί με τη μητέρα της στο Μιλάνο. Οι μαθητές θα επιστρέψουν με ειδική πτήση τσάρτερ της Aegean.

Στο αεροδρόμιο θα τους περιμένει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο που υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα της νόσου.

Στο ίδιο σχολείο φοιτά και το μικρότερο παιδί της οικογένειας. Η διοίκηση του Κολλεγίου έχει ενημερώσει με επιστολή τους γονείς των μαθητών του ότι μητέρα είναι θετική στον κοροναϊό και παράλληλα ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

"Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας μας ενημέρωσε ότι μία μητέρα μαθητών μας διεγνώσθη θετική στον νέο Κορωναϊό Covid 2019. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και με τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη. Σας καλούμε εκ νέου να τηρήσετε την οδηγία που σας απεστάλη χθες από την Ιατρική Υπηρεσία" αναφέρει η σχετική επιστολή προς τους γονείς.

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα