Λέσβος: Λιμενικοί έκαναν χειρονομίες στους αστυνομικούς που έφευγαν - «Θα πάμε στον εισαγγελέα» απαντάνε

Λέσβος: Λιμενικοί έκαναν χειρονομίες στους αστυνομικούς που έφευγαν - «Θα πάμε στον εισαγγελέα» απαντάνε

Χάσμα μεταξύ των σωμάτων ασφαλείας έχει δημιουργηθεί στη Λέσβο, μετά τα έκτροπα των ΜΑΤ που ξυλοκοπούσαν κατοίκους και έσπαγαν τα αυτοκίνητα τους.

Όπως ανάφερε ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος στον ραδιοσταθμο στον Status 107,7, την ώρα που αστυνομικοί των ΜΑΤ επιβιβάζονταν άρον - άρον στο πλοίο για να αποχωρήσουν μετά το φιάσκο, οι Λιμενικοί τους …αποχαιρετούσαν με χειρονομίες.

Όπως είπε ο ίδιος, προτίθεται να κάνει αναφορά στον εισαγγελέα, προσθέτοντας «ας γίνει η έρευνα να δούμε για ποιο λόγο τις έκαναν…»

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ΜΑΤατζήδες κατεγράφησαν σε βίντεο να σπάνε αυτοκίνητα κατοίκων που βρέθηκαν σε κινητοποιήσεις.

 Το ρόλο των μπαχαλάκηδων ανέλαβαν στην Λέσβο οι δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίο ιαποκαλύπτοντας το πραγματικό τους πρόσωπο, έσπαγαν εκδικητικά αυτοκίνητα κατοίκων!

Σε βίντεο που κατέγραψε κάτοικος, εμφανίζονται ΜΑΤατζήδες στο Διαβολόρεμα της Λέσβου να ξεσπούν την οργή τους στις περιουσίες των κατοίκων, σπάζοντας τα αυτοκίνητά τους μπροστά στα μάτια τους.

Οι πρωτοφανείς εικόνες - ντροπή για την ελληνική αστυνομία εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και δημιουργούν αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ των κατοίκων και των οργάνων του νόμου.

Οι ΜΑΤατζήδες είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας συνεχάρη για την αυτοσυγκράτησή τους, ενώ ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης, που όπως υποστήριξε βρισκόταν στο κέντρο επιχειρήσεων όλη τη νύχτα και οι εντολές της ηγεσίας την ΕΛΑΣ ήταν να «μην επηρεαστεί κανένας κάτοικος και να μην υπάρξει καμία επαφή».

Μάλλον ο υπουργός Μετανάστευσης έβλεπε εικόνες από άλλα νησιά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα