Κορονοϊός: Δεν τίθεται θέμα ακύρωσης πτήσεων προς την Ιταλία, λέει η Aegean

Κορονοϊός: Δεν τίθεται θέμα ακύρωσης πτήσεων προς την Ιταλία, λέει η Aegean

Δεν τίθεται θέμα, μέχρι στιγμής, ακύρωσης των πτήσεων της AEGEAN προς την Ιταλία, λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού.

 Για την πληροφόρηση του επιβατικού κοινού, η AEGEAN ενημερώνει ότι όσοι επιβάτες επιθυμούν από σήμερα και έως 20 Μαρτίου 2020, λόγω του κορονοϊού, να μεταθέσουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία το εισιτήριό τους, προς οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου, μπορούν να το πραγματοποιήσουν χωρίς rebooking fees.

Επίσης η εταιρεία ενημερώνει ότι θα συνεχίσει τις πτήσεις της κανονικά προς όλους τους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, μέχρι νεότερης ενημέρωσης.

Παραμένουμε σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια τυχόν κριθεί αναγκαία.

Και έκτος νεκρός στην Ιταλία από τον κορονοϊό 

Έκτος νεκρός στην Ιταλία από την επιδημία του νέου κορωνοϊού, σύμφωνα με το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RAI.

Σύμφωνα με το RAI, o ασθενής ήταν καρκινοπαθής από την πόλη Μπρέσια της βόρειας Ιταλίας. Ο πέμπτος ασθενής που είχε μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό πέθανε στη βόρεια Ιταλία, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ιταλία είναι πλέον 203, από τα οποία περισσότερα από 180 μόνο στη Λομβαρδία. Στο μεταξύ νωρίτερα το τέταρτο θύμα ήταν ένας άνδρας 85 ετών και υπέκυψε σήμερα το πρωί στο Μπέργκαμο της βόρειας Ιταλίας.

Οι γιατροί έκαναν γνωστό ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν βεβαρημένη. Και οι τέσσερις νεκροί απο τον κορωνοϊό στην Ιταλία ήταν ηλικιωμένοι και με προβλήματα υγείας, τονίζουν οι ιταλικές αρχές.

Αργότερα αναμένεται νέα ενημέρωση από την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, που είναι σε διαρκή συνεργασία με την κυβέρνηση της Ρώμης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα