Εντοπίστηκε η συνοδηγός της Corvette που σκότωσε τον 25χρονο στη Γλυφάδα

Εντοπίστηκε η συνοδηγός της Corvette που σκότωσε τον 25χρονο στη Γλυφάδα

Συνεχίζεται η έρευνα της Τροχαίας Ελληνικού για το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη μοτοσικλετιστή στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1, εντοπίστηκε πριν από λίγο η συνοδηγός της Corvette την οποία οδηγούσε ένας 40χρονος. Η συνοδηγός είχε επίσης εγκαταλείψει το σημείο του δυστυχήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι αναμένεται να καταθέσει εντός της ημέρας στους αξιωματικούς της Τροχαίας Ελληνικού. Αυτό που τους ενδιαφέρει να μάθουν είναι εάν ο 40χρονος οδηγός είχε καταναλώσει αλκοόλ το βράδυ που ήταν παρέα και την ταχύτητα που είχε αναπτύξει. Από το οπτικό υλικό που έχει συγκεντρώσει έως τώρα η Τροχαία δεν φαίνεται το πολυτελές αυτοκίνητο να έκανε κόντρες με κάποιο άλλο όχημα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 40χρονος οδηγός της μαύρης Corvette είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα εγκαταλείψει στην άσφαλτο, νεκρό τον άτυχο οδηγό της μοτοσυκλέτας, ενώ πιθανολογείται ότι έκανε κόντρες με παρακείμενο όχημα, ενώ όπως όλα δείχνουν το αυτοκίνητο δεν ήταν ασφαλισμένο.

Τα ερωτηματικά που δημιουργούνται είναι πολλά και ένα από αυτά το πρόσωπο το οποίο ακολουθούσε την Corvette και "εξαφάνισε" τον δράστη, ο οποίος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα τέσσερις μέρες αργότερα με συνοδεία δικηγόρου.  

Ο 40χρονος αμέσως μετά το τροχαίο μπήκε στο αμάξι φίλου του που ακολουθούσε – προφανώς μαζί με την συνοδηγό – και εξαφανίστηκαν.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: