Θεσσαλονίκη: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο γραφείο του βουλευτή Δημήτρη Κούβελα

Θεσσαλονίκη: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο γραφείο του βουλευτή Δημήτρη Κούβελα

Την ευθύνη για την παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Κούβελα ανέλαβε η ομάδα «Συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου.

 

Οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα αλληλεγγύης για τον «Τοξοβόλο του Συντάγματος» και τις δύο γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί του.

 

“Το κυνήγι κεφαλών έχει ξεκινήσει από καιρό, το ποιος όμως κυνηγά ποιόν είναι ένα άλλο ζήτημα. Κάποιες φορές μετράμε τις “ήττες” μας, μέσα από αυτές όμως ξεπηδά η οργή και η λύσσα μας. Οι επιλογές ζωής δεν οριοθετούνται, δεν μπαίνουν στα στεγανά τους, παρά στέκονται εκεί για μας υπενθυμίζουν πως το στοίχημα παραμένει ανοιχτό, τα μέτωπα είναι πολλαπλά, η σύγκρουση με ολόκληρο το οικοδόμημα της κυριαρχίας πάντα επίκαιρη.

 

Η ένοπλη επαναστατική δράση, ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πολύμορφου αναρχικού αγώνα, για αυτό κι εμείς θα βρισκόμαστε πλάι σε εκείνους που τα έπαιξαν όλα για όλα, σηκώνοντας το βάρος των επιλογών τους, χωρίς να λογαριάσουν στιγμή το κόστος” αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα