Θεσσαλονίκη: Λύκος καρφώθηκε σε κάγκελα σπιτιού - Τον διέσωσε ο Αρκτούρος

Θεσσαλονίκη: Λύκος καρφώθηκε σε κάγκελα σπιτιού - Τον διέσωσε ο Αρκτούρος

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η περιπέτεια του λύκου που εγκλωβίστηκε και τραυματίστηκε στα κάγκελα ενός σπιτιού, στο χωριό Καστανάς Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, μέλη της μη κυβερνητικής και μη κερδοσκοπικής, περιβαλλοντικής οργάνωση “Αρκτούρος” έχουν αναλάβει την περίθαλψη του λύκου, ο οποίος στη συνέχεια θα αφεθεί ελεύθερος.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα o Πάνος Στεφάνου, εκπρόσωπος επικοινωνίας του “Αρκτούρου”, ο λύκος μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο της οργάνωσης στον Αετό Φλώρινας.

“Αρχικά του παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες. Έχει χάσει αρκετό αίμα αλλά φαίνεται ότι θα μπορέσει να τα καταφέρει. Θα του γίνουν κάποια ράμματα για να κλείσει η πληγή και θα μείνει στη συνέχεια εκεί για κάποιο διάστημα, έτσι ώστε να αναρρώσει και να πάρει και κάποια αντιβίωση πριν τελικά αφεθεί ελεύθερος” επισήμανε ο κ. Στεφάνου.

“Ούτως ή άλλως, οι λύκοι είναι ζώα που μπορούν να περάσουν μέσα από κατοικημένες περιοχές, κυρίως στη διάρκεια της νύχτας ή τις πρώτες πρωινές ώρες όταν δεν κινούνται πολλοί άνθρωποι και αυτό φυσικά συμβαίνει γιατί αναζητούν υπολείμματα τροφών, είτε σε σκουπίδια, είτε σε αυλές”, ανέφερε ο εκπρόσωπος του “Αρκτούρου”.

Πηγή πληροφοριών: GRTimes.grΠηγή ΦΩΤΟ: voria.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: