Θεσσαλονίκη: Αναζητούνταν από τους οικείους του o άνδρας - Παρασύρθηκε διαδοχικά από 9 οχήματα

Θεσσαλονίκη: Αναζητούνταν από τους οικείους του o άνδρας - Παρασύρθηκε διαδοχικά από 9 οχήματα

 Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας άνδρας στην Εγνατία Οδό, έξω από τη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν την έξοδο για το αεροδρόμιο με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 20.30. Ο 83χρονος κινούνταν πεζός και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο Ι.Χ. με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι λεπτομέρειες από το τροχαίο σοκάρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, ο ηλικιωμένος αφού χτυπήθηκε από τα δύο Ι.Χ. έπεσε αιμόφυρτος στην άσφαλτο. Πάνω από το σώμα του άτυχου άνδρα πέρασαν ακόμα εννέα οχήματα, που δεν πρόλαβαν να σταματήσουν.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό διακόπηκε και στα δύο ρεύματα.

Την εξαφάνιση του 83χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε χθες την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Θεσσαλονίκη είχε δηλώσει ο γιος του στην Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, ο γιος δήλωσε την εξαφάνιση του ηλικιωμένου πατέρα του περίπου στις 7 το απόγευμα της Τρίτης, στο Αστυνομικό Τμήμα Παύλου Μελά.

Σημειώνεται ότι άτυχος άνδρας κινούνταν χθες πεζός και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο Ι.Χ. με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

 

thestival

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα