Ακρίτα για το βρέφος: Εγώ σας προειδοποίησα και ας με έβριζαν

Ακρίτα για το βρέφος: Εγώ σας προειδοποίησα και ας με έβριζαν

Ξανά έγραψε στο facebook η Ελενα Ακρίτα για την τραγική υπόθεση του βρέφους που μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο Παίδων με σημάδια κακοποίησης. Αρχικά οι υποψίες στράφηκαν στους γονείς του βρέφους- που είναι αλλοδαποί- καθώς οι ιατροδικαστές έκαναν λόγο για σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Η μητέρα και ο πατέρας του παιδιού όμως αρνούνταν μέχρι τέλους, έως ότου απεδείχθη ότι ναι μεν το βράφος έφερε σημάδια κακοποίησης αλλά όχι σεξουαλικής και ότι το μωρό δεν είχε πέσει θύμα βιασμού.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το παιδί να αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και να ελάμβανε αγωγή με υπόθετα που του δημιούργησαν το πρόβλημα και οι γονείς τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι.

Εγραψε η Ελενα Ακρίτα

Από χτες έχουν βγει από τον πάτο του υπονόμου κάτι δυσώδη, απροσδιόριστα όντα που χυδαιολογούν και καταριούνται επειδή μερικοί από μας ως δημοσιογράφοι αλλά και ως άνθρωποι, συστήσαμε ψυχραιμία και υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί το πόρισμα για το βρέφος.

Σήμερα ο πατέρας του επέστρεψε από το αστυνομικό τμήμα στο σπίτι του για να θάψει το μωράκι του. Σκέψου να χάνεις το παιδί σου και να σε λιθοβολούν ως βιαστή και βασανιστή του, μόνο και μόνο επειδή δεν γεννήθηκες Έλληνας. Διότι περί αυτού πρόκειται, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.

Σε όλα αυτά τα ρατσιστόμουτρα πρώτον να ζητήσω συγγνωμη που τούς κόψαμε το λυντσάρισμα πάνω στο καλύτερο. Και δεύτερον να τους ενημερώσω πως ο υπόνομος τους καλεί εσπευσμένα να επιστρέψουν στον πάτο του.

Καλή κατάδυση να ευχηθώ ολόψυχα.

Νωρίτερα είχε προειδοποιήσει

Για το μωράκι που πέθανε τόσο βασανισμένο, ας περιμένουμε την οριστική γνωμάτευση χωρίς να προτρέχουμε. Ψυχραιμία και υπομονή.

«Ο νευρολόγος που εξέτασε το μωρό, αναφέρει ότι τα ευρήματα στο κορμάκι του 11 μηνών βρέφους είναι συναπτά με τη φαρμακευτική αγωγή υπό μορφή υποθέτου την οποία λάμβανε καθημερινά, λόγω των επιληπτικών κρίσεων.»

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα