Στον ανακριτή η 27χρονη μητέρα για τον θάνατο του βρέφους της στην Πάτρα - Συγκλονίζει η μητέρα της

Στον ανακριτή η 27χρονη μητέρα για τον θάνατο του βρέφους της στην Πάτρα - Συγκλονίζει η μητέρα της

Στον ανακριτή Πατρών αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου η 27χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο του νεογέννητου βρέφους της, το οποίο άφησε στην ακροθαλασσιά της πλαζ της Πάτρας με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Η 27χρονη σε βάρος της οποίας έχει ασκηθεί από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου και γέννησε το άτυχο κοριτσάκι με καισαρική τομή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η κατηγορούμενη πάσχει από επιλόχιο κατάθλιψη και για τον λόγο αυτό έχει ζητήσει την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, εξέλιξη που σύμφωνα με τον ίδιο θα οδηγήσει σε μετατροπή του κατηγορητηρίου σε παιδοκτονία.

Ξέσπασμα της μητέρας της 27χρονης

Εν τω μεταξύ, συγκλονισμένη είναι, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα thebest.gr, η μητέρα της 27χρονης, η οποία όπως δηλώνει, δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη και ήταν αντίθετη με τον δεσμό που διατηρούσε η κόρη της. Η μητέρα περιγράφοντας στους λιμενικούς τι συνέβη, μετά την αποτρόπαιη πράξη της 27χρονης, ανέφερε: «Όταν μπήκα στο σπίτι μου, βρήκα την κόρη μου ξαπλωμένη. Φαινόταν πολύ ταλαιπωρημένη και αγχωμένη. Την ρώτησα τι έχει και μου απάντησε, ότι έκανε ένα έκτακτο χειρουργείο στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας". Μόλις σήκωσα το πάπλωμα, για να δω την τομή και από αυτό που είδα κατάλαβα, πως πρόκειται για καισαρική τομή. Εκεί συνειδητοποίησα πως έχει γεννήσει».

Όπως ανέφερε η μητέρα της 27χρονης στους λιμενικούς «τους τελευταίους δύο μήνες η κόρη μου είχε συνεχώς νεύρα και οτιδήποτε της έλεγα, μου απαντούσε με έντονο εκνευρισμό. Από τον Ιανουάριο του 2020 άρχισε να έχει περίεργη συμπεριφορά. Εκνευριζόταν με το παραμικρό, σε τέτοιο σημείο που σταμάτησα να την ρωτάω πράγματα για μην αντιδρά άσχημα». Η μητέρα της 27χρονης είπε ακόμα, πως τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της, ήταν αντίθετοι με τον δεσμό που διατηρούσε η κόρη τους και υποστηρίζουν πως εκείνος ήταν ο πατέρας του παιδιού.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην κατάθεσή της: «Ήμουν εντελώς αντίθετη σε αυτή τη σχέση, λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που είχαν, περίπου 17 χρόνια, καθώς και ότι ζούσε με τους γονείς του, που τον συντηρούσαν οικονομικά. Για αυτούς τους λόγους, της έλεγα συνεχώς, ότι "δεν είναι άνθρωπος αυτός για σένα, θα καταστραφείς με αυτόν"».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα