Ένταση στη δίκη Τοπαλούδη: Είστε προκλητικός, ελπίζω να σας κοπεί το γέλιο

Ένταση στη δίκη Τοπαλούδη: Είστε προκλητικός, ελπίζω να σας κοπεί το γέλιο

Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Αφορμή στάθηκε το γέλιο του αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενου όταν η φίλη της άτυχης φοιτήτριας είπε πως η Ελένη όταν τον γνώρισε τον χαρακτήρισε «καλό παιδί». Η εισαγγελέας διέκοψε την κατάθεση της κοπέλας και είπε απευθυνόμενη στον κατηγορούμενο «Τολμάτε να γελάτε; Είστε προκλητικός».

Η επιστήθια φίλης της Ελένης ήταν αυτή που επικοινώνησε τελευταία μαζί της το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της.

Η κοπέλα κατάθεσε πως μόλις λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της η Ελένη της είχε πει πως γνώρισε τον Αλβανό 21 ετών κατηγορούμενο και είχε πει πως της φαίνεται καλός. Τότε η εισαγγελέας σχολίασε: «Η αλήθεια είναι πως όταν τον βλέπεις φαίνεται καλός» με τον κατηγορούμενο σε εκείνο το σημείο να χαμογελά. Αυτή του η κίνηση προκάλεσε την έκρηξη της εισαγγελέως που σε έντονο ύψος του είπε: «Γελάτε ε; Είστε προκλητικός. Ελπίζω να σας κοπεί το γέλιο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, σας έχουν απαθανατίσει όλα τα κανάλια να γελάτε όταν έρχεστε στο δικαστήριο».

Εστιάζοντας στο μοιραίο βράδυ της 27ης Νοεμβρίου του 2018 η φίλη της φοιτήτριας είπε ότι μιλούσε με την Ελένη για περίπου 1,5 ώρα στο τηλέφωνο. Γύρω στις 12 παρά τέταρτο το βράδυ χτύπησε η πόρτα και τη ρώτησε «ποιος είναι». «Η Ελένη μου απάντησε πως μάλλον ήταν αυτός που τις στέλνει μηνύματα» και πρόσθεσε πως θα έπρεπε να την κλείσει για να πάνε για σουβλάκια. «Στη 1.07 μου έστειλε sms και μου έγραφε να την πάρω σε μια ώρα, το είδα το πρωί» είπε η φίλη της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε.

Σημειώνεται πως ο Ροδίτης κατηγορούμενος δεν μετέβη στο δικαστήριο και ο συνήγορός του επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα