Δίκη Τοπαλούδη: Τους χαιρέτησα - Κατέθεσε ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την Ελένη ζωντανή

Δίκη Τοπαλούδη: Τους χαιρέτησα - Κατέθεσε ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την Ελένη ζωντανή

Ο Βασίλης Καλυβόπουλος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανή την Ελένη Τοπαλούδη. Και σήμερα, ήταν ο άνθρωπος που με την ιδιότητα του μάρτυρα στη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση, περιέγραψε την τελευταία σκηνή που εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια του τον Νοέμβριο του 2018, στη Ρόδο, λίγο πριν γίνει το φρικτό έγκλημα. 

Ήταν ο τελεταίος που είδε την Ελένη με τους δύο κατηγορούμενους έξω από το σπίτι του στην περιοχή Κάλαθο, τα μεσάνυχτα της 28ης Νοεμβρίου.

«Τους χαιρέτησα»...

Με τους δύο κατηγορούμενος απέναντί του, στη δικαστική αίθουσα, ο Βασίλης Καλυβόπουλος κατέθεσε: «Είχαν παρκάρει έξω από το σπίτι μου με το φορτηγάκι, στη θέση του οδηγού ήταν ο Α.Λ. και του συνοδηγού η κοπέλα. Ο Μ.Κ., που είναι γνωστός μου, ήταν έξω από το αυτοκίνητο, από την πλευρά του οδηγού. Μιλούσαν, ήταν ευδιάθετοι». Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι όταν επέστρεψε σπίτι του, οι κατηγορούμενοι ήταν ακόμα εκεί και ότι χαιρετήθηκε με τον Μ.Κ.

«Μετά από δύο μέρες είδα στην τηλεόραση για την εξαφάνιση της κοπέλας, συνδύασα τις μέρες και τις ώρες και κατάλαβα ότι ήταν πριν το περιστατικό», ανέφερε.

Συντετριμμένη η μητέρα της Ελένης 

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, παρακολουθούσε την κατάθεση του μάρτυρα η μητέρα της Ελένη Τοπαλούδη, που είναι παρούσα καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης της πολύκροτης υπόθεσης. 

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα