Λαμία: Παραμένει στη φυλακή ο δικηγόρος για τον βιασμό της 7χρονης εγγονής του

Στο Εφετείο Λαμίας εξετάστηκε το πρωί το αίτημα του 70χρονου Λαμιώτη δικηγόρου, που καταδικάστηκε σε 29 χρόνια κάθειρξης για ασέλγεια στην 7χρονη εγγονή του, να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα η έφεσή του.

 

Στο αίτημα του ο δικηγόρος εξακολουθεί και αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται και σημείωνε ότι καταρρέει ψυχικά και σωματικά στη φυλακή, ενώ υποστήριξε ότι έχει σημειωθεί ανεπανόρθωτη βλάβη στην οικογένειά του και τον ίδιο προσωπικά. Για την προσωπικότητα του μάλιστα υπήρχε και κατάθεση από φίλο του.

 

Το αίτημά του τελικά απορρίφθηκε από το Μικτό Ορκωτό το οποίο και θα δικάσει την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Μέχρι τότε θα παραμείνει στις Φυλακές Γρεβενών.

 

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την κοινωνία της Λαμίας και όχι μόνο, τον Μάιο του 2018, όταν το 7χρονο κοριτσάκι αποκάλυψε τα όσα ζούσε στο σπίτι μαζί με τον αδελφό της, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

 

Δικάστηκε τον περασμένο Απρίλιο (2019) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας και καταδικάστηκε σε 29 χρόνια κάθειρξης χωρίς η έφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα