Ο πατέρας ομολόγησε ότι έστειλε τη Βαλεντίν στη Γαλλία

Ο πατέρας ομολόγησε ότι έστειλε τη Βαλεντίν στη Γαλλία

Ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν ομολόγησε στις Αρχές ότι ήταν αυτός που έστειλε το παιδί του στη Γαλλία, όπου εντοπίστηκε από τις Αρχές ύστερα από την περίπου δίμηνη εξαφάνισή του.

Στην Γαλλία εντοπίστηκε η μικρή Βαλεντίν από τις τοπικές Αρχές ύστερα από επικοινωνία και συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία.

Ο πατέρας της 7χρονης μαθήτριας παραμένει υπό κράτηση για τα πλαστά έγγραφα που εντόπισαν οι αστυνομικοί και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με αυτή την κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της πολύωρης ανάκρισης χθες το βράδυ, ο πατέρας της Βαλεντίν ομολόγησε τα πάντα και παραδέχτηκε πως το κορίτσι το παρέλαβε μία συγγενής της εκλιπούσας γυναίκας του που ζούσε στην Γαλλία, ήρθε στην Αθήνα με πλαστά έγγραφα και επίσης με πλαστά έγγραφα πήρε το κορίτσι στο Παρίσι όπου διέμενε για μία καλύτερη ζωή.

Μάλιστα και ο ίδιος ο Αμπελκά είχε σκοπό να ακολουθήσει και είχε προμηθευτεί γι αυτόν τον σκοπό πλαστά έγγραφα και εισητήριο και οι ελληνικές Αρχές τον πρόλαβαν λίγο πριν διαφύγει για να βρει την κόρη του στην Γαλλία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε βιντεοκλήση με την συγγενή του παιδιού στο Παρίσι, την είδαν και είδαν και την Βαλεντίν ότι είναι μία χαρά και ενημέρωσαν σχετικά τις γαλλικές Αρχές για να μεταβούν στην οικία και να παραλάβουν το κορίτσι.

Εντός της ημέρας αναμένονται και σχετικές ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

Όταν ο πατέρας της μικρής μιλούσε στη Νικολούλη:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα