Πάτρα: Νέα στοιχεία για τον μοιραίο καβγά - Η κρεμάλα και το τάπερ με τη σφαίρα

Πάτρα: Νέα στοιχεία για τον μοιραίο καβγά - Η κρεμάλα και το τάπερ με τη σφαίρα

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 41χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 40χρονο γείτονά του στο Νέο Σούλι της Πάτρας.

Σύμφωνα το tempo24, η υπερασπιστική γραμμή του φερόμενου δράστη, αναμένεται να βασιστεί σε μία σειρά από γεγονότα και δικαστικές αποφάσεις, βάσει των οποίων υπήρχε ένα διαταραγμένο περιβάλλον μεταξύ του θύματος και της οικογένειας του 41χρονου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, αναμένεται να ισχυριστεί στον Εισαγγελέα, ότι υπήρχε χρόνια διαμάχη μεταξύ της οικογένειας του και του θύματος. Ο 40χρονος φέρεται να είχε τοποθετήσει στην αποθήκη - ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου - μία κρεμάλα και φωτογραφίες ανηλίκων με μαχαίρια και ένα τάπερ που μέσα είχε μία σφαίρα. Σημειώνεται ότι ο 41χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών.

Σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή του κατηγορούμενου, για όλα αυτά τα περιστατικά είχαν ενημερωθεί οι Αρχές. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, την 1η Δεκεμβρίου, εκδικάστηκαν ασφαλιστικά μέτρα της οικογένειας του 41χρονου, τα οποία δεν επέτρεπαν την επαφή του θύματος με το περιβάλλον του κατηγορούμενου.

Πηγή: tempo24.news