Εσπευσμένα σε νοσκομείο ο Τρύφων Αλεξιάδης - Κατέρρευσε στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Εσπευσμένα σε νοσκομείο ο Τρύφων Αλεξιάδης - Κατέρρευσε στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

 Στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς νοσηλεύεται ο Τρύφων Αλεξιάδης, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε νωρίτερα σήμερα κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον συνέλθει πλήρως και υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν υπέστη επιληπτική κρίση.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, το μεσημέρι, και τον μετέφεραν πάνω σε καρέκλα στο ιατρείο της Βουλής.

Ειδικότερα καθοριστική η παρέμβαση του Παύλου Πολάκη που του γύρισε τη γλώσσα με στιλό με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα για το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης,

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Open TV Αδαμαντία Λιόλιου θα υποβληθεί σε μαγνητική και αξονική τομογραφία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες από τον Παύλο Πολάκη και την Όλγα Γεροβασίλη. Μάλιστα ο βουλευτής θα διανυκτερεύσει για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

 

Το μήνυμα Αλεξιάδη από το νοσοκομείο μετά το λιποθυμικό επεισόδιο

 

«Στο ΓΝΑ Γεννηματάς, εξετάσεις μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Είμαι καλά, ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον και τις ευχές» έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Τρύφων Αλεξιάδης.

 

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Τρ. Αλεξιάδη

Στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» θα παραμείνει για νοσηλεία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης, μετά το επιληπτικό επεισόδιο στη Βουλή το μεσημέρι της Τρίτης 21 Ιανουαρίου.

Το ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο για την κατάστασή του:

"Ο κος Αλεξιάδης Τρύφωνας προήλθε σήμερα 21/01/2020 και ώρα 17:00 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Εξωτερικά Νευρολογικά ιατρεία του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» για επεισόδιο απώλειας συνείδησης.

Έγινε ο απαραίτητος εργαστηριακός έλεγχος και κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί στη Νευρολογική Κλινική για περαιτέρω έλεγχο".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα